Laevolac szirup, adhatok még egyszer 5 ml-t?
Nekünk a védőnő javasolta a Laevolacot és azt mondta, hogy egy titka van, hogy állandóan itasd, különben visszájára sül el a dolog.
Ne lépd túl az orvossal megbeszélt adagot, hanem itasd rengeteget. Nálunk a szőlő tesz mindig csodát.
Az en lassan 11 hos, tapszeres babamnal a szilvalekvar valt be. Kb. egy honapja, minden reggel egy teaskanalnyi hazi szilvalekvart elkeverek egy kis tapszerrel es megetetem vele a 240 ml reggeli tapszer elott. Tovabbra is harom naponta van szeklete, de mar nem kuszkodik es sir. Ha jol emlekszem par nap utan jott a valtozas, nem azonnal, de oriasi megkonnyebbules volt mindannyiunknak.
A doki es a vedono csak a gyumolcsoket eroltette volna, anyukam javaslatara kezdtuk a lekvart es szerencsere bevalt. A laevolacot ketszer probaltam, visszahanyta. :) Ha jol emlekszem egy nap max. 5 ml-t lehet adni, akar tobb reszletben is. Ha teljes adagot adtal, en nem adnek ujra. Nem tudom, hogyan dontottel, de remelem azota jobban vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!