Mi a kulonbseg a 2 tapszer kozott?
A milumil 2 es a milumil HA2 kozott mi a kulonbseg?
Bocsi hogy ennyire tudatlan vagyok de tenyleg nem tudom. Most a kisfiam milumil 1-est eszik de valtanunk kell 2 re. Milumil 2 akarok neki de a vedonom mondta hogy arra nincs tamogatas es nagyon draga es ha a HA2-tot veszem ugy olcsobb. Nekem a penz nem akadaly megtudom neki venni,csak erdekelne mi a kulonbseg.
HA = hipoallergén tápszer, hidrllizált tejfehérjét tartalmaz
A gyerekednek nincs szüksége rá, ha eddig bírta a simát és valószínűleg el se fogadná, mert ez kesernyés ízű a simához képest
Hipoallergén.
Én felváltva adtam, ami éppen volt a gyógyszertárban, mindkettőt megette.
Na akkor igy vilagos koszi szepen :)
Nem ezt akarom neki adni egyertelmu hiszen azt sem tudom milyen hatassal lenne raadasul jol meg van a normalissal,csak kivancsi voltam mi a kulonbseg
A gyerekorvos azt mondta a milumil 1 max fel eves koraig lehet enni, utana a 2-est 9 honapos koraig.
De most nem ez a lenyeg csak arra voltam kivancsi mi a kulonbseg,a tamogatott tapszer nem erdekel mert ugyis megveszem neki ha van tamogatas ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!