Gond lehet ha eddig HA tapszert kapott és most a sokat próbálnánk ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
Eddig Humana HA 1-et kapott a lányom de attól nem bírt kakilni, utána Milumil Ha 1 startot (most) ezt meg nagyon bukja vissza :(
Családi barattol kaptunk HIPP Combiotik 1-et ami újszülött kortól adható, arra gondoltam kipróbálnám hátha beválik , és nem bukik annyit valamint a kaki gondok sem jönnek újra elő.
Mi a véleményetek?
A kislányom 8hetes és sajnos már 4 hete 100% tapszeres !
Köszönöm ha válaszoltok!
2019. nov. 7. 18:45
1/6 A kérdező kommentje:
Javítom : a kerdesemben nem “sokat”,hanem s
Simat kapná! Javít a telefon ! Bocsi
2019. nov. 7. 18:47
2/6 anonim válasza:
Megkérdezném a gyerekorvostol, amúgy szerintem ki lehet próbálni, mi is legalább négy fajtát vettünk, mire egy tényleg jó lett.
3/6 anonim válasza:
Próbáld ki a Beba HA Supréme-et. Nekünk nagyon bevált, sem székletgondok, sem bukás nincsen.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
Utolsó megnézem ezt a Beba Supremet, hátha beválik !
Ez a Milumil és Humana ... hat nem vagyok tőlük elragadtatva ... egyikről sem ... hiába ezt nyomják !
2019. nov. 7. 19:38
5/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A Milumil hagyján, az első két hónapban HA Optima startot evett, de borzasztóan bukott tőle, egyébként szépen fejlődött. Viszont a mi dokinknál még a csapból is Humana folyik, csak azt tudja ajánlani semmi mást...biztos kap valami lóvét érte, nem tudom. De egyik sem jött be, nagyon nem. Végső elkeseredésben váltottam a Beba Supréme-re, ugyan elég húzós az ára, de a gyerek nyilván megér mindent. Szereti is, gyönyörűen fejlődik és az emésztés is a helyén. Én biztosan nem adnék még neki nem hipoallergén tápszert. Védőnő is, ismerős gyerekdoki is azt ajánlotta, hogy 4-5 hónapos koráig mindenképp csak HA-t. Mondjuk nálunk van tejfehérje allergiás a családban.
6/6 anonim válasza:
Nekünk nagyon bevált a hipp combiotik 1es🙂mi is 5öt kipróbáltunk, ez lett a befutó🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!