Miért nem eszik a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
2 hónapos babám napok óta nem akar enni. Idáig nem volt gond 3 óránként kb 90 ml tápot evett. Kezembe veszem hátra feszití magát sír, szájába adom a cumisüveget kilöki, kanál, pohár, fecskendő kilőve.. Doki fajdalomcsillapítást javasolt de valójában nem látott semmi bajt.ez sem vált be. Most fél órákat szorakozok figyelemeltereléssel stb hogy valamennyit egyen. De igy is a napi adagjanak a fele sikerül csak. Járt már valaki így? Mi volt a megoldás?
Válaszod előre is köszönöm.
2019. okt. 3. 14:40
1/9 anonim válasza:
Nem tudom az okát. De ez így nagyon nem jó, az enyém akkor nem evett, amikor beteg volt. Fél óránként pedig ne etesd, csak 3 óránként.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem félóránként etetem hanem addig szórakozok h egyáltalán elfogadja.. De igy sem mindig megy van hogy 6, 7 óra is eltelik két evés között.
2019. okt. 3. 14:48
3/9 anonim válasza:
Tápszerváltás, hátha hirtelen az íze nem tetszik. 🤔
4/9 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálta ennyi idősen, mindezt szívbetegen, tehát extra fontos lett volna, hogy normális mennyiségű folyadékot vigyünk be neki. 😕 4-5 hét után megnyugodott, most 7 hónaposan kezdte újra a tápszer elutasítását. Kanállal eszik rengeteget, tápszerből 150-200 ml a max naponta. 🤷🏼♀️
5/9 anonim válasza:
Elkezd enni és utána pár percre löki ki vagy már amikor be se akarja kapni? A fiam is csinálta ezt egy dbig borzalmas volt, de mi is csak talalgattunk. Neki le volt nőve a nyelve, azt felvágattuk és a cumisüveget is nagyobb lyukúra cseréltük. Hogy mi okozta fogalmam sincs, egyszer csak minden helyre jött. Mi is voltunk orvosnál is vele és semmi eltérőt nem találtak.Probálj meg kísérletezni ezekkel.
6/9 A kérdező kommentje:
Kaptunk másik tápot semmi változás. nagyobb cumit használok már igy többet tudok belekönyörögni. Azért megnyugtat hogy nálatok az idő megoldotta. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2019. okt. 3. 15:23
7/9 anonim válasza:
3 hónaposan volt. Alig evett.
Nálunk a tápszer váltás segített, de nem lett jó evő. Most a pépessel szenvedünk. :(
8/9 A kérdező kommentje:
Mindig van valami..😊Kitartás. Majd jön valami ami izlik neki.
2019. okt. 3. 19:04
9/9 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálta kb.6 hetesen. MAM 2+hós cumira váltottunk az 1-esről, és később adtam neki enni, nem 3 óránként. Úgy megette. Szerintem még nem éhes azért nem eszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!