Mi van akkor, ha tobbet eszik a baba mint kellene es tobbet is hizik, mint a heti ajanlott?
Mit kellene ilyenkor tenni? Kellene-e egyaltalan valamit?
9 hetes mult a fiam, 5600 gramm es 62 cm.
Egyenlore nem “duci”, inkabb hosszukas, a combja is most kezd csak husosodni.
3,4 kg-mal szuletett.
Nem alussza at az ejszakat, de jol alszik etetesek kozott, jo kedelyu, mosolygos, de 3 orankent enni ker, neha 4 ora van 2 etetes kozott.
Igy a napi 7-8 etetes meg mindig megvan,
120 ml-t eszik alkalmankent.
Eddig nem gondoltam, hogy ez sok lehet, az ellenorzesen rendben talalt mindent a doki, a sulyat, hosszat, az etetest is.
De most futottam bele egy olyan irasba, hogy heti 200 gramm hizas a jo, ha ettol tobb a hizas, akkor tul van etetve a baba.
Az en gyerekem a kozel 300 grammot hizik hetente, legalabbis 3 het alatt 800-at hizott most.
Azt nem irjak, hogy mit kellene tenni.
Megis mit?
Vagy egyaltalan kell csinalni ezzel valamit?
A jovoheten viszem megint meresre, majd akkor megkerdezem, de kivancsi lennek szemelyes tapasztalatokra addig is.
En is igy gondolom, csak abban a cikkben annyira hatarozottan ki volt jelentve, hogy az ajanlottnal tobb hizas rossz (emlegetve az elhizast, stb), hogy elbizonytalanodtam.
Arrol persze egy szot sem irtak, hogy mit tegyunk, ha ennyi a gyerek igenye.
Kevesebbet nem adhatok neki, mert akkor keri a maradekot, vagy hamarabb ehes lesz, ugyanott vagyunk.
Nem tomom a tapszert bele, temposan issza meg az egeszet.
Etetest sem csusztathatok, ha ehes, akkor ebred es sir, de kegyetlenul. Mar azt azt az 1-2 percet is nehezen birja ki, mig epkeszitem a tapszert.
Koszonjuk okoska, hogy megerkeztel, a valaszod igen “hasznos” volt. 👏🏻
Feleslegesen rabolod csak az idomet, meg a sajatodat is, de az nem erdekel.
Mennyire unatkozhatsz, hogy egy honapos kerdest megtalaltal? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!