Dm bio vagy babylove tápszer 1 hónapos babának? Volt aki ezeket adta? Tapasztalat?
A doki egyet ír fel attól ordít mégis erőlteti...
Azert mert 200 ftal olcsóbb hogy jössz te ahhoz, hogy azzal vádolj, hogy az életem szeme fényén spórolok????
Ha a rosszindulat fájna...
Az nem tény hogy szted a gyerekemen akarok spórolni hanem nettó rosszindulat. A nélkül az oda szúrt félmondat nelkül simán elfogadtam volna a véleményed, de azt nagyon kellett, remélem ettől most szebb lett a napod!
Mivel éltem Német o.ban tudom hogy jó minőségű dolgokat csinálnak, hadd ne kelljen már szégyelnem magam hogy felraktam egy ártatlan kérdést amire már az első válaszoló egy ilyen kedves megjegyzéssel reagál.
De érzékeny vagy, ebben mi a rosszindulat? Van vagy 100 másik tápszer amit vehetsz, de te pont a leggagyibbat akarod adni neki. Szíved joga. Ez kell hogy tápszerben legyen:
Galakto oligoszacharid
Frukto oligoszacharid
Tejsavkultúrák
Inositol
Carnitin
Omega 3
...
Ezek a dmesben nincsenek. Ha az érzèkenységed fájna...
És ha már legjobb kell akkor Beba HA supreme
HMO-human milch oligosacharid van benne, ez hasonlít a legjobban az anyatejhez. Recept nélkül kapható mindenhol.
Válassz valami értelmesebbet, ne a babád táplálékán spórolj!"
Ezt merő jóindulatból írtad gondolom...
Persze hogy abból írta. A gyereked iránti jóindulatból. Jót akar neki, ha már te nem vagy elég tájékozott ehhez.
Egyébként Németországban sem a Babylove fogy a legjobban. Vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!