Rendelkezik valaki friss tapasztalattal a János kórház szülészetéről? Minden infót szívesen veszek.
Első vagyok. Azt nem tudom hogy zajlik ott a terhes gondozás, mivel nekem ott az orvosom de csak magánban rendel így én egyáltalán nem jártam a Jánosban gondozás céljából. Viszont nehéz terhesség miatt és végül koraszülés miatt heteket voltam bent. Szuper jó szülésznők vannak, kb mindenki elégedett a sajatjâval szóval nem lőhetsz mellé. És a dokik is mind jófejek, figyelmesek. Egyetlen nőt javaslok elkerülni át pedig dr. Varga Anikó.
A koraszülés miatt a csecsemősökkel nincs személyes tapasztalatom. De a szobatársakból kiindulva nem voltak túl segítőkészek. Igaz nem is kértek segítséget, lehet hogy kellett volna akkor jönnek szívesen. Ezt nem tudom.
Ugyanazt tudom mondani, mint az első. Áprilisban nekem is koraszülöttek lettek a fiaim, így a csecsemosokrol lemaradtam.
Viszont 2017-ben is itt szültem, és én nagyon sok segítséget kaptam (kertem is) a csecsemosoktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!