A Tatabányai kórházban szült mostanában valaki?
Figyelt kérdés
Arra volnék kíváncsi hogy mi az amit kérnek hogy vigyél magaddal és mi az amit esetleg Ők adnak.(pelenka ilyesmi)
Mit vigyek magammal a picinek amíg haza nem jövünk?Mire lesz vagy lehet szüksége?
Lassan szeretném össze pakolni a csomagokat amit majd beviszek magammal de nem nagyon tudom mi kerüljön bele.Olvastam babakelengyés oldalakat illetve hogy miket kell bevinni de konkrétan inkább arra volnék kíváncsi Tb.-ra mit kell és érdemes vinni vagy mit nem.
Előre is köszi a válaszokat!
30 hetes pocakos
2008. nov. 14. 06:08
1/2 anonim válasza:
Szia! Én a tatabányai kórházban szültem császárral. Lehetőséged van arra, hogy a szülés után egy szobába kéresd magad a picivel. Ha ezt választod, akkor neked kell vinned mindent a kicsinek. Ruha, pelus stb. De ezeket a védőnő el kellett, hogy mondja. Ha nem akarsz egy szobában lenni a picivel akkor nem kell bevinned semmit. Én nem kérettem magam egy szobába vele, mivel császárral szültem és utána alig tudtam mozogni. Szerettem volna legalább abban a négy-öt napban pihenni, mert itthon már úgyis vele leszek éjjel és nappal. Ha a úllszülöttesekkel van a baba, naponta 6-szor hozzák majd ki neked. Szopiztatni. A szoptatások 45 percig tartanak. Nekem az első két nap igen fárasztó volt, főleg a szoptatások alatt. Utána én is kimerültem. Én nem vittem be a babának semmit. Amikor szóltak, hogy mehetünk haza, akkor felhívtam a páromat és az itthon már előre összekészített cucokkat behozta. Ruha a babának, amibe kimegyünk, hordozó stb. Sok sikert kívánok. tymy
2/2 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy azért kérdezd meg előre a kórházban, hogy lesz-e helyed ha különszobába mész. Mert amikor én szültem junisban teltház volt és sokakat nem tudtak ugy elhelyezni ahogy szerették volna. Csak azért írom nehogy felesleges pakokkal menj be. tymy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!