Nem volt kellemetlen ha pl taxiban vagy áruházban folyt el a vizetek? Mit csináltatok?
Én már a vizelet-visszatartási problémák miatt is használtam tisztasági betétet a vége felé, úgyhogy a szülés hónapjában már el sem indultam egy vastagabb nélkül. Szerencsére én tudtam annyira visszatartani, hogy eljussak egy vécéig. Igaz onnan nehéz volt elindulni, mert sűrűn folydogált. (Sok orvos azt mondja, hogy lehetetlen a magzatvizet visszatartani, de én mégis meg tudtam csinálni.) Aztán jött a vastag, nagy intimbetét, amivel hazáig kibírtam.
Egyébként ne zavartasd magad emiatt, ez egy természetes dolog, mint az is, hogy a babámat megszoptatom akár nyilvános helyen is, ha akkora esik az etetés, és nincs mód máshol. Persze azt is minél intimebben, hogy senkit ne hozzak emiatt zavarba, vagy kellemetlen helyzetbe.
Tui
Igen, mivel görcsök még nem voltak. Szépen, nyugodtan lefürődtem, összepakoltam, és szóltam Anyukámnak, hogy vigyen be a másik városban lévő kórházba. Én is mindig egyedül voltam, mivel építkeztünk és a párom állandóan a házon dolgozott.
Este 8 körül folyt el a víz, és hajnali 1 óra körül kezdődtek a görcsök, de akkor már percesekkel indított.
Tui.
Tui vagyok: Én nagyon megkönnyebbültem, amikor megrepedt a burok, mivel már alig tudtam cipelni magam, a baba mindenhol nyomott. Szerintem nem volt még egy olyan nő, aki nálam boldogabban ment szülni, hogy végre túl leszek ezen a nagyon is terhes 9 hónapon.
Egyébként másnap majdnem dél volt, mire a kisfiam megszületett, úgyhogy nem siette el a dolgot.
Egyébként szülés alatt nem fog más érdekelni - tehát hiába nem ettél egy napja, vagy nem ittál, nem ez lesz a legnagyobb gondod. A szüléskor az ember tényleg valamennyire egy másik dimenzióban létezik. Engem egyáltalán nem érdekelt, ha segíteni akartak valahogy, mert mindent úgy csináltam, ahogy nekem jobb és könnyebb volt, a szövegelést meg sem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!