Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért éreztem tegnap azt,...

Miért éreztem tegnap azt, hogy mintha belülről ki akarna szakadni a köldököm? 39+2 hetes km

Figyelt kérdés
Csak délután kezdtem el érezni, és váratlanul jött. Sokszor. Aztán még éjjel is többször ahogy megmozdultam. Reggelre elmúlt.
2010. júl. 11. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a 36. héten kezdődött ugyanez, két hétig menni is alig bírtam, úgy fájt. A dokim azt mondta, ez előfordul több kismamánál, a szülés után elmúlik. Nekem a 38. héttől ismét semmi bajom nem volt.

De ha nagyon aggódsz, hívd fel az orvosodat.

2010. júl. 11. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért érezheted, mert a kicsidnek odabent már nagyon kevés a helye, és "fészkelődik" még a helyért. Ebből szokott köldök-sérv is lenni, de ez korántsem biztos, és szülés után vissza szokott alakulni szépen.

Szerintem közeleg az idő, hogy lásd a picid...:-)

2010. júl. 11. 10:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok. Úgy érzem, megint kezdődik, pedig csak ücsörgök. De mindegy, hogy állok, járkálok, ülök, vagy fekszem. Ha meg megmozdul, még rosszabb. Még mindig semmi jele, hogy meg akarna születni, pedig csüt-re voltam kiírva, de áttették jövő péntekre. Ez a várakozás a legrosszabb. Figyelem magam, de egyelőre semmit nem tapasztalok.
2010. júl. 11. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!