Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miktöl születhet, természetes...

Miktöl születhet, természetes úton hosszba és súlyba nagy baba 3,9-4-4,5-5 kg és hogy fér el a pocakban?

Figyelt kérdés
2019. júl. 17. 21:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%

A genetika nem csak a szülőktől öröklődik!!!!

Miért is lenne mindenki egyforma?

Én 45 kiló vok a férjem 100 bnőm 80kg a párja is úgy 80

Tehát nem vagyunk egyformák 😉

2020. aug. 26. 19:30
 12/24 anonim ***** válasza:
27%

Igaz, a szomszédtól is örökölhetünk...

Persze, hogy nem vagytok egyformák a barátnőddel és a férjével. Ki mondott ilyet?! De ha egyszer a genetika szerint te csak nagy súlyú 4 kiló feletti gyerekeket kellene hogy szülj, akkor nem szülsz 3 kilósat. Márpedig sokaknál, nálam is épp ez történt. Stimmt?

2020. aug. 27. 03:58
 13/24 anonim válasza:
26%
Utolsó! Én értem mit írtál és szerintem is így van. Nekünk is van 2 kiló 80-nal született fiúnk és 4 kiló 30 dekával született is, mindkettő időre született. Szóval ha ez csupán genetika lenne, akkor mindkettőnek hasonló súllyal kellett volna születnie.
2020. aug. 27. 06:39
 14/24 anonim ***** válasza:
58%

A genetika azt jelenti hogy abban a spermiumban amit apa ad, az ő anyai vagy apai ágról származó nagy/déd szülők génjei vannak e többségben. Akkor az lesz a domináns.

A megtermékenyült petesejtnél is lehetséges h az anyai ági g~nekből van több (ahol volt 4 kilós gyerek) de lehet az apaiból ahol viszont csak 2500gal született gyerek.

Pl ha van egy genetikai betegséged, még nem jelenti azt hogy a gyermeked is beteg lesz.

De ha a családban (testvérednek) született ilyen beteg gyerek, megnézik különböző tesztekkel h a te babád egészséges e. Mert van rá genetikai hajlam a családodban

2020. aug. 27. 06:50
 15/24 anonim válasza:
26%
Köszi, ezzel tisztában voltam. De akkor ezzel azt mondod, hogy gyakorlatilag bármilyen súlyú gyereked lehet, mert vagy apai vagy anyai ágon öröklődnek a dolgok. Innentől fogva hülyeség a genetikára fogni. Olyan lesz, amilyen lesz.
2020. aug. 27. 06:53
 16/24 anonim ***** válasza:
70%

Igen bármilyen súlyú lehet!

Ezt nem rá lehet fogni! Ez tény!!!

Miért mire lehet "fogni" szerinted, ha nem a genetikára?!

2020. aug. 27. 08:03
 17/24 anonim ***** válasza:
36%

Ezer tényező van, nem csak genetika. Számít, hogy mennyit eszik az édesanya és bárki bármit mond, a terhességi vitamin szedése is befolyásoló tényező lehet, ha más nem, azért, mert sokaknál a vitamin szedése étvágynövelőként hat. Van akinél alkohol, vagy túlzott koffein hatására lesz kisebb súlyú a baba, másoknál a terhességi cukorbetegség miatt lesz nagy(itt is számít, ha túlsúlyos vagy). A barátnőmnél szüléskor derült ki, hogy kicsi a méhlepény(méhlepény elégtelensége volt, senki nem tudja miért), ezért nem is tudott a pocakban nagyra nőni a gyerek. Szóval ezer és ezer oka lehet, de inkább minden együtt szerepet játszik, játszhat.

Mielőtt szültem, mindenki azt mondta, hogy a mi családunkban senki nem tudott szoptatni, sajnos genetikailag "kódolva van".Szerencse, hogy nem így álltam hozzá. Mindhárom gyerekemet 2 éves koráig szoptattam.

2020. aug. 27. 11:48
 18/24 anonim ***** válasza:
60%

😂

Ez mekkora butaság!!!

Én szedtem vitamint, ettem is ezerrel.

Még is 39 hétre szültem egy 2600g os gyereket 😄

Bnőm kb végig hányt. A terhes vitam8n se maradt meg benne. Szinzén 39 héten szült egy 3800gos fiút

2020. aug. 27. 12:01
 19/24 anonim ***** válasza:
36%

Akkor felhívnám a figyelmedet még egyszer erre:

"Szóval ezer és ezer oka lehet, de inkább minden együtt szerepet játszik, játszhat."

De úgy látom, te csak akkor nyugszol meg, ha az az igaz, amit te mondasz. Kissé gyerekes...vitatkozz a pároddal...szegény!

2020. aug. 27. 12:11
 20/24 anonim ***** válasza:
58%

Ez nem vitatkozás.

Max kultúrált eszmecsere volt eddig, mébg nem kezdtél el személyeskedni.

😉

Itt üt ki az inteligencia

Szép napot

2020. aug. 27. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!