Megtudtátok szülni a babátokat, hogy elötte hetekig nem tudtatok aludni? Volt rá energiátok?
Meg.
Már min. 1 hónappal előtte kezdett gyötörni a gyomorsav, 3-4 párnával próbáltam aludni, ráadásul nyár volt, a meleg sem segített...
Közvetlenül előtte meg abszolút nem aludtam, mert ahogy éjfélkor lefeküdtem, hogy végre már alszok 1-2 percen belül elkezdett szivárogni a magzatvíz, onnan meg már dolgom volt... a baba meg csak 10:15kor született meg
Az utolsó 2 hónapban csak napi 3-4 órát tudtam aludni, de nem is voltam fáradt. Igazából úgy voltam vele, hogy jól jön ez a hozzászoktatás majd szülés utánra és valóban meg se kottyan a pár hetes újszülött itt mellettem.
Vajúdás közben egyébként én kimondottan álmos voltam, 2 fájás közt majdnem le is gurultam a labdáról amin vajúdtam, de a férjemet el is zavarták aludni, hogy messze még a vége. Engem is akartak altatni, de a fájások azért ezt nem igazán engedték. Viszont a kitolásra majd szülés utánra is, teljesen elmúlt az álmosság. Hajnal 4-től másnap reggel fél 7-ig tartott a dolog, de aznap este 10-ig mégcsak nem is ásítottam. Végül hajnal fél 2-kor vitte el a csecsemős a babám, hogy pihenjek egy kicsit. Akkora már majdnem 48 órája voltam fönt, közben ugye szültem is egyet, szóval minden bűntudat ellenére, nem ellenkeztem.
A többség nem alszik a végén már.
Imádtam az utolsó hetekben az "most aludt ki magad, mert szülés után nem fogsz tudni" tanácsokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!