Mik lehetnek a császár okai?
Elég egyszerű: ha úgy értékelik, hogy a baba/anya/mindkettő veszélyben van, ha tovább hagyják folyni a természetes szülést.
Amúgy ez a magas vérnyomásra, meg mindenre állandóan az a szakértő orvosi tanács, hogy fogyjon le az ember. Ezt hallgatom legalább 7 éve, mióta hirtelen meghíztam. Egy orvos se volt képes normálisan megvizsgálni, csak közölték az ítéletet, le kell fogyni. voltak persze próbálkozásaim, néha hónapokig szépen fogytam, aztán hirtelen megállt, hiába minden. Aztán idén végre magánban végigjártam mindent, és kiderült, hogy Hashimotom van, meg egy méretes göb a pajzsmirigyemben. És így már persze sokminden világosabb. Majd ha megszültem (terhesség alatt rendeződtek a hormonjaim, még fogyok is), ezt fogják kezelni, nem csak mondogatják, hogy fogyjak le.
Na de a lényeg, a magas vérnyomás tényleg nem tréfa, indokolhatja a császárt.
Ha magas vérnyomás mellé társult esetleg egy kis vizesedés illetve fehérje a vizeletben, az egyenes út a műtőbe, mert az terhességi toxemia lehet, ami komoly kockázat a babára es az anyára is.
Neked kérdező nem lehet hogy ez lehetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!