Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik lehetnek a császár okai?

Mik lehetnek a császár okai?

Figyelt kérdés
2019. júl. 13. 15:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Millió oka lehet, felsorolni nem lehet mindet.
2019. júl. 13. 15:34
 2/20 anonim ***** válasza:
Nekem köldökzsinór probléma volt, rácsavarodott és "húzta vissza", nem tudott rendesen beékelődni, nem tudtam tágulni
2019. júl. 13. 15:55
 3/20 anonim ***** válasza:
37%
A gyermeket érintő problémákon át, az anyai oldalon át, az orvos időbeosztásán át a Hold állásáig mindent szoktak okolni. Mivel lassan hüvelyi úton alig van szülés, jó eséllyel hamarosan megtudod, neked mit találtak ki.
2019. júl. 13. 16:02
 4/20 A kérdező kommentje:

Volt már császárom, de a következő babát épp ezért nem mernék vállalni. Engem nagyon megviselt. Nálam az volt az indok, hogy kövér vagyok és állítólag ezért volt magas vérnyomásom. Azt mondta az orvos ha lefogyok a következő lehet természetes úton. Nem vagyok azért az a nagyon kövér, nem egy ismerősöm van aki dupla mint én mégis 4-5 gyereket szült természetesen.

Ezért erdekelt hogy milyen okai lehetnek még. Nagyon nagyon szeretnék még egy babát de rettegek egy újabb császártól.

2019. júl. 13. 16:12
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

Méhlepény a mészájon

Szemprobléma

Csípő

Fájásgyeneség

Magas vérnyomás

Vizesedés( nagyon)

Pánikbetegségen át 1001 ok

Baba oldalról

lepényelégtelenség, köldökzsinór hond ( rövid, tekeredik csomó)

Betegségek

Mikor születik

Nem ékelődik

Leesik a szívhang

2019. júl. 13. 16:18
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kövérséged volt az oka hanem a magas vérnyomás.
2019. júl. 13. 16:21
 7/20 anonim ***** válasza:
60%

Tudjátok mit nem értek?

Valakinek túl magas a vérnyomása a hüvelyi szüléshez, de egy érzéstelenítés alatt végzett nyílt hasi műtéthez nem túl magas??? Orvosilag sem értem (pedig eü-t végeztem, de erre nekem még senki nem adott értelmes választ).

2019. júl. 13. 16:42
 8/20 anonim ***** válasza:
81%

Hüvelyi szülésnél a fájdalom és a préselés miatt még tovább emelkedik a vérnyomás.

A műtéti érzéstelenítés szerei többségében alapból is vérnyomást csökkentő hatásúak, de szükség esetén további szerek is adhatók, és ezeknek a hatása jól követhető.

Ha meg esetleg terhességi toxicosis is jelen volt, akkor nem kérdés a császár.

2019. júl. 13. 16:47
 9/20 anonim ***** válasza:
Nekem haránt fekvésű volt, befordítást pedig a környéken senki se vállalt.(én se vállaltam volna)
2019. júl. 13. 16:55
 10/20 anonim ***** válasza:
22%
Téraránytalanság miatt császároztak. 148 cm és 3,85 kg volt a babám. A második babám is császáros lett, de sokkal könnyebb volt. Ne félj a problémát meg oldják. A testvér nagyon kell! Neketek is jobb lesz!
2019. júl. 13. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!