Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Honnan veszem észre, hogy...

Honnan veszem észre, hogy kiestek a varrataim?

Figyelt kérdés
15 napja szültem,és eléggé "viszket" odalent.Egyáltalán meddig maradnak bent?
2008. nov. 13. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia. Én mosakodás közben vettem észre, hogy kilóg valami és nem sokára a kezembe is esett. Kihúzni nem mertem. De nekem sokkal hamarabb kiestek, már szülés utáni 6. napon kinn volt mind. A viszketés a gyógyulás jele. Óvatosan mosakodj.

Üdv

2008. nov. 13. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a külsőket kiszedte a doki a második héten mert nem bírtam tovább. De egy előbb kijött és azt is meg a belsőket is a tusolás közben láttam meg a vízben úszkálni. Fekete drót szerű cucc, úgyhogy nem tudod össze téveszteni semmive. Mielőbbi gyógyulást.
2008. nov. 13. 20:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Szió!

Nekem valamikor a 2-3 hét környékén esett ki az összes. A WC-n történt, és nem fekete, hanem fogselyemhez hasonló színű és formájú volt (Debrecenben szültem). Nekem nagy megkönnyebbülés volt megszabadulni tőlük.

Zita (29 hetes kislány anyukája)

2008. nov. 13. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!