6 hete lesz holnap h szültem, voltak külső és belső varrataim is, ennek a helyét meddig fogom érezni? Mert ha most odanyulok, eléggé érzem. A belső varratokat +nem láttam kiesni, pedig voltak.
Figyelt kérdés
A párom nem fog kiábrándulni belőlem ha érezni fogja ő is h hol varrtak össze?2009. jan. 1. 12:57
1/1 anonim válasza:
Általában a belső varratok felszívódósak, elvileg azoknak nem is kell kiesni. Az orvosod nem beszélt erről? Ha kiesnek a külső varratok, könnyebb lesz,de nekem például sokáig fájt a szex, hiába lazítottam el magam teljesen. Kellett 4-5 hónap mire már a párom a közelembe jöhetett :-))) Légy türelemmel! Buék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!