Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Én most vagyok a 35.-hétben,...

Én most vagyok a 35.-hétben, és szedem a Magne B6-ot, amiről azt hallottam, hogy csak egy ideig szedhetem! Igaz ez?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor meddig szedhetem még? És lesz valami akkor hogy ha én nem nagyon szedtem ezeket a terhes vitaminokat? (elevit, gravida) Mert sajnos ezektől ha beszedem rosszul vagyok...:( Köszi a válaszokat előre is!!!
2008. nov. 13. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a 36. hétig lehet szedni a magneb6-ot.
2008. nov. 13. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia én a 37.hétig szedtem a magne B6ot.Elvileg semmi bajotok nem lesz ha nem szeded a vitamint,nekem csak az a 3.hónapig mondta a doki.Bár annak ellenére még most a szoptatás alatt is szedem
2008. nov. 13. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Elvileg a 36. hétig lehet szedni. Én is akkor hagytam abba. Végülis izomlazító szerű hatása van a magne b6-nak. Lehet, hogy nem ez a pontos megfogalmazása, de a méhösszehúzódások miatt szedjük. A 36. hét után meg már nem kell visszafolytani ezeket. Ha a véreredményed jó volt akkor nem kell szedned semmit kötelezően csak ha jónak látod vagy ha az orvos mondja, hogy azért esetleg nem árt, de bajod nem lesz tőle, ha jól táplálkozol. Én sem birtam szedni egyiket sem, de a Hipp Natal terhességi folyékony vitamintól nincs bajom így azt iszom, mert nekem nem volt jó a vérképem, de ha jó lett volna akkor is innám, mert a baba elszedi a szervezetünkből ami neki szükséges és én a táplálkozással nem tudtam pótolni.

39. hetes kismama

2008. nov. 14. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!