Azt hallottam, hogy a DELPHINIUM STAPHISAGRIA 15 ch császármetszés után szedhető homeopátiás szer ami segít a sebgyógyulásban. Valaki evett már ilyet és tényleg haszánl? Egyáltalán szedhetem? SOS!
Én is ma vettem ilyet, és én gátsebre kértem, de még szülés előtt állok...
De ha jól értettem, akkor mindkét esetben használható!
Nekem is a gátsebre javasolta a védőnő de elfelejtettem megvenni így a szülés utáni 4 hétben nem szedtem. Aztán begyulladt a gátam és az orvosom antibiotikumot írta fel. Nem volt választásom, beszedtem! :) A gyulladás elmúlt de egy kis csomó ott a varratoknál megmaradt így 1 hete elkezdtem szedni ezt a homeós bogyót és láss csodát, már 3 nap után éreztem, hogy egyre kisebb a csomó! Még most is szedem, holnap megyek vissza az orvoshoz, kíváncsi vagyok mit mond majd...
Szóval szerintem hatásos, legalábbis a gátnál biztos! Sajnálom hogy nem szedtem mindjárt az elejétől, megkímélhettem volna magam a gyulladástól és az antibiotikumtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!