Harmadik gyerekeket várom. Úgy hallottam, hogy el kötnek ilyenkor màr. Kèrdèsem az lenne, hogy kèrhetek e csàszàrmetszèst emiatt?
Igen
Pénzért külön
Emiatt nem császároznak.
Nem hivatalosan biztos van az a doki, aki jó pénzért megcsászároz, és elköt.
/ véleményt nem kértèl, de jó nagy bunkó a férjed,ha "kizàrt, hogy valaha is védekezzen"
Nem mertem volna vele szexelni, ha előttem mindenkivel így volt/
Ahhoz, hogy elkössenek nem kell felvágni a hasad... Így, az emiatt császár is kilőve!
Persze, ha van rávalód, meg orvos, aki így is megcsászároz, hajrá!
Jó nagy frok a férjed mit ne mondjak... Ennek kitenni magad miatta pfff. Egyébként nem, ez nem indikációja a császármetszésnek, de jó sok pénzért találhat rá indokot a fogadott orvos. Te tudod hogy a férjednek mennyire mély a zsebe.
Egyébként spirálra nem gondoltál? Van olyan ami hormonmentes. 5 évente kell cseréltetni.
Csak annyit hadd mondjak, hogy ha el akarod kottetni magad, Kezd el intezni minel elobb.
Nekem csaszar volt, de nem csinaltak meg, ahol szultem, mert nem ment at a kerveny idoben. Elozo korhazban (koltozes miatt valtottam), hiaba inteztem el idoben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!