Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magyarországon mitől függ...

Magyarországon mitől függ hogy körül metélik e a kisfiú babákat?

Figyelt kérdés
Szerintetek jobb ha valaki körül van metélve,vagy sem?
2010. júl. 8. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor, ha pl fitymaszűkülete van, egészségügyi okokból szokták.

Nem biztos hogy jobb, elvégre az a "bőrdarabka" nem hiába van ott, de tisztán tartani könnyebb.

2010. júl. 8. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Az én párom körül van metélve, felnőtt korában csináltatta meg, és azt mondta, hogy ha fiunk lesz akkor mindenképpen körül lesz metéltetve, mert sokkal jobb és higénikusabb. Egyetértek vele amúgy. Először nagyon furcsa volt, de nagyon könnyen hozzászoktam, hogy körül van metélve és már el sem tudom képzelni milyen lehet ha nincs:)A sex is teljesen más így, sokkal jobb:)
2010. júl. 9. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak hátrányom származott eddig abból, hogy lecsonkolták a fitymámat
2013. febr. 23. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:

A körülmetélt fütykös az sokkal férfiasabb, durvább, kanosabb lényegében kiemeli a férfi durvaságát, férfi létének keménységét.

Egy meghagyott fityma viszont sokkal lágyabb, finomabb, szinte már nőiesen érzéki örömök átélésére képes és jó játszani vele föl-le-föl-le. Magyarországon a fiuk nagyobb részének talán meghagyják, bár én láttam már mindkettő félét.

Mindkettő típus megszokható és szerethető, csak más és más karakter. Szerintem.

2013. febr. 24. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez jól hangzik utolsó, de tudni kell, hogy minden műtét kockázatos, mivel mindig vágással kezdődik és heggel végződik. Nálam elég végzetes heggel....
2013. febr. 27. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!