Császármetszés után mi változott meg bennetek? 3 hónapja szültem
Figyelt kérdés
Mióta érzéstelenítőt kaptam a gerincembe azóta ,pl nem tudom elviselni a meleget! Szinte mikor nyár volt élveztem ha süt a nap és kicsit éget!
A zuhany alatt sem viselem el a Meleg vizet!
Ti hogy vagytok ezzel?
Egy gyönyörű kis hajas baba anyukája
2019. jún. 12. 08:51
11/14 A kérdező kommentje:
Meglehet igazad van!
Nem tudom magam elfodani! :(...
Bárcsak én tudnék annyit fogyni mit meg nem adnék érte
2019. jún. 12. 15:56
12/14 anonim válasza:
Én szoptatással fogytam, de fura volt, mert 4 hónapig stagnált, pocakos voltam,aztán 2 hónappal később vékonyabb lettem, mint a terhesség előtt voltam, teljesen lapos lett a hasam. Figyelj oda, hogy sok rostosat és egészségeset egyél. A finomított dolgokat hanyagold, sétálj nagyokat a babával, tornázz mindennap félórát otthon. Nekem ezek beváltak, pedig mindig rendesen ettem.
13/14 A kérdező kommentje:
Hát próbálok odafigyelni. De a védőnő azt mondja hogy rengeteg Szénhidrátot kell ennem mert attól lesz tejem!
2019. jún. 13. 08:35
14/14 anonim válasza:
Na ez marhaság. Tapasztalatból tudom. Az étkezés minimálisan befolyásolja a tej mennyiségét, a védőnő meg ne okoskodjon, mert nem szoptatási tanácsadó. Persze nem éhezni kell, de nem jó ötlet túl enni magad, attól nem lesz több. A kisbabát kell sokszor mellre rakni, ő csinál magának elég tejet. A la leche liga oldalát olvasd el. Facebookon is van szoptatási tanácsadó csoport. Ott is téma szokott lenni ez. Ott vannak hozzáértő szoptatási tanácsadók, akár névtelenül is kérdezhetsz tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!