Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki szült már a székesfehérvár...

Aki szült már a székesfehérvári kórházban, milyen élményekkel távozott?

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia

én itt szültem 4hónapja.

kedvesek a nővérek,az orvosok is ,alapvetően nem volt semmi probléma.

a kaja viszont szörnyű, ha megoldható mindig vigyenek neked min.ebédet.

sok boldogságot

2008. nov. 12. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm ott szült, azt mondta nagyon jó volt. Azt mesélte, hogy ott szokás az, hogy amikor kint van a baba fejecskéje, és az anyukának van elég ereje, akkor megsimogathatja azt utolsó nyomás előtt. Ez olyan aranyos :))))) Meg azt mondta, hogy olyan a gyermekágyas osztály, mint egy szálloda, mutatott róla képeket, hát tényleg olyan, gyönyörű. Csak jókat mesélt róla.
2008. nov. 12. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is ott szültem 6 hónapja, nekem is nagyon pozitív élményeim vannak. Az ismerőseim mesélték, hogy pl. az újszülöttes nővérkék elég bunkók, meg elvileg le lehet adni a gyereket éjszakára, vagy ha pihenni akarsz, de nem örültek neki, tették a megjegyzést. Nálam semmi ilyen nem fordult elő, a kórteremben éjszakára mindenki leadta a gyereket, hogy tudjunk aludni. Nagyon kedvesen dajkálgatták őket.

A kaja viszont tényleg szörnyű. Az még hagyján, hogy pocsék, de nincs külön kismamakoszt, azt kapsz, amit a többiek. Szülés után, szoptató kismamaként rakott kelt kaptunk. De pl. rámszóltak, hogy ne egyek banánt, mert fájhat tőle e kicsi hasa. Érdekes volt.

Összefoglalva, mindenki nagyon segítőkész volt, engem meglepően körülugráltak. Igaz első nap abortuszosokkal voltam egy szobában, nagyon éreztem a különbséget a bánásmódban! a nővérke panaszkodott is, hogy képzeljem el, napi 30-an vannak. Engem nagyon tiszteltek, hogy megszültem!

2008. nov. 12. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én lassan két hete, hogy szültem Fehérváron. Szintén csak jókat tudok mesélni. Összességében mindenki kedves volt. Tényleg nagyon szép a gyerekágyas rész, és a szülőszobán is rendesek, odafigyelőek voltak velünk. Én velem ott volt a párom, és jó volt, hogy azért hagytak is vele kettesben, de figyeltek is rám.

A kajáról még annyit, hogy mi nem azt kaptuk, mint a többiek - amíg nem indul meg a széklet, addig rostmentes kaját adtak, ami no comment, mert pont az csinál szorulást. Szóval izzítsad a hozzátartozókat, hogy vigyenek normális ételt neked.

2008. nov. 13. 08:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok. A kaja szerintem mindenhol pocsék sajnos. Én Pécsen szültem, és ott se jó a kaja, túlsózzák, vacak, rossz ízű, ááá... Meg ahogy a többi kórházról hallottam, ott se jobb. Hát ez van, amikor kevés pénzből, nagyon sok embernek főznek, ráadásul a konyhai dolgozók nem igazán szakácsok, hiszen akkor nem egy nagykonyhán dolgoznának, hanem étteremben. Szóval ne várjon senki éttermi kosztot, mert nem az. Mondjuk a legtöbb kismamának nincs étvágya szülés után, szóval annyira nem kínzó ez a béna kaja. De amúgy a legtöbb nagyi, dédi álma az, hogy vihessen be valami kis hazait :)
2008. nov. 13. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:

első vagyok.

nekem császárom volt és így is alig akarták éjjel elvinni a picit , pedig semmi erőm nem volt semmihez.

mondjuk telt ház volt.

biztos ettől is függ, hogy "hagynak-e" aludni

:)

2008. nov. 13. 14:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. nov. 14. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!