Mit kell tenni akkor, ha sietni kell a kórházba szülni, de nincs jogsim? Kell megbízható 0-24 taxis, vagy egy jó szomszéd?
#18: "... olyan élethelyzetben vagyok, hogy nem tudok randizni, de ősztől talán már sikerülni fog. És ha jól veszem le, az első randialany is hasonlóan gondolkodik..."
Te azt hiszed, hogy aki valóban párt keres, az hajlandó őszig várni az első randevúra?????
Nagyon el vagy tájolódva....
A szülés szerintem másodlagos, mert ha csak a terhességet veszem alapul, akkor is millió dolog előfordulhat amikor jól jön a kocsi. Én pl a terhesség elején vészes hányással küzdöttem, hetekig napi kb 20 alkalommal hánytam, se tömegközlekedéssel, se taxival nem lett volna szerencsés dokihoz vagy kórházba járogatni. Miután elmúltak a hányások is folyamatosan gyenge voltam, szédültem, ájuldoztam és orvoshoz is szinte hetente kellett mennem vagy miattam, vagy a baba miatt. Ez taxival rohadtul nem érte volna meg. És akkor a baba amúgy még bent van, de nem 100%-ig egészséges, ezt már most tudjuk, így vele is sokszor kell majd orvoshoz mennünk a születés utáni pár hónapban, amit szintén nem egy vadidegen taxiban intéznék egy újszülöttel. És még lehetne sorolni.
Ezek csak a babavárás és szülés körüli tényezők, de nekem pl a 90 éves nagymamám is nagyon hálás volt, mikor rosszul lett és nem kellett fél napot várnia a mentőre vagy a betegszállítóra, hogy bevigye a kórházba ami a vége felé sajnos nagyon sokszor előfordult...
Mindenki döntse el maga, hogy mire van szüksége, mik az igényei, de szerintem nem hátrány ha valakinek van jogosítványa és autója, szóval nem kéne így élből lefikázni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!