Mit kell tenni akkor, ha sietni kell a kórházba szülni, de nincs jogsim? Kell megbízható 0-24 taxis, vagy egy jó szomszéd?
Na, de pont a magzatvíz miatt sietni kell, a mentőben hogy lehet bízni? Ha összeesel az utcán, is 40 perc, míg kiér, kibír ennyit egy várandós?! Amúgy egy potenciális feleségjelöltnek, sőt, kettőnek is van kocsija, tehát csak sofőr kell bele. Csak a szülésnél lenne gond, mert ugye úgy mégsem lehet vezetni, de szülés után ha beteg a gyerek, ő tudná vinni, mert van jogsija.
Amúgy szülés után simán taxiztatnék, főleg télen, pl. betegség miatt. Mivel tudom, mennyibe kerül egy jogsi+autó+fenntartása, nem zavarnám, ha évente akár 10x is taxiznom kellene a gyerekkel, mert tudom, hogy jobban megéri.
Milyen feleség jelölt? Pláne kettő?
Amúgy ezek a lehetőségek:
-mentőt hívsz
-taxit hívsz
-egyeztetsz egy szomszéddal/közelben lakó rokonnal/ ismerőssel akit bármikot ugraszthatsz
Várj.. Van két lány akikkel randizol, de te már azon gondolkozol ki fogja bevinni a kórházba, ha terhes lesz valamelyik?? Heheh...
Szingli vagy de "feleségjelölt".. Hehehe
Én is remélem hogy két szék közül a padlóra esel inkább
Hölgyeim, íme a mai kor díszpéldánya: a férfi, aki már szingliként attól fo..ik, hogy hogyan viszi be szülni majdani feleségét.
Elárulok egy nagy titkot, komám: amikor bátyám és én születtünk, szüleimnek nem volt jogosítványa, sem autója. Mint általában az 1970-es években a legtöbb fiatal házaspárnak. Mégse az utcán születtünk meg, és másoknál sem volt ez jellemző.
Az akkori felnőttek valahogy meg tudták oldani a problémát. Ui. nem voltak olyan életképtelenek, mint te.
Nem randizok egyikkel sem, még fel sem vettem velük a kapcsolatot, szex meg aztán pláne nem volt... köszönöm, hogy ilyen jóhiszeműek vagytok.
De mint írtam, nem is lesz páros randi, ha az első elfogad a randik után, a 2. az életben nem tudja meg, hogy közelítettem volna felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!