Aki elsőre szült és másodjára császára lett melyiket élte meg rosszabbnak?
Az első gyerekkel természetes szülés volt. Iszonyúan fájt, de kb. órák alatt regenerálódtam, és adott a sikerélmény egy hatalmas pluszt.
A második sürgösségi császár volt. Ezt éltem meg rosszabbul. Aggódtam, féltem (sose volt előtte műtétem), lassan gyógyultam, és sokkal jobban fájt a méh összehúzódása, mint amire számítottam. Napokig küzdelem volt felkelni is. A szoptatás se úgy indult. Teljes kudarcként éltem meg.
A harmadik tervezett császárral jött világra, összességében azt éltem meg legjobban. Már tudtam, hogy mire számítsak, és annyira nem bántam, hogy kimarad a vajúdás, mint az előző két esetben. :)
Egyértelműen a császár volt a rosszabb.
Persze nem bántam, hogy kimaradt a vajúdás, mert az sem egy leányálom; de akkor elég csak magadra figyelned a fájdalmak közepette.
Császár után sokáig fájt még. Az első napokban szörnyen, de akkor már az volt a legkevesebb, hogy velem mi van, el kellett látnom a babám, akárhogy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!