Dr. Aranyosi János debreceni szülész-nőgyógyász milyen orvos és mit miért vállal?
Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 19:42
1/12 anonim válasza:
A legeslegjobb Dr. Sápy Tamás. Neki van a legügysebb keze (pl. mikor amnioszkópiát kell csinálni), de elég drága. Tavaly 70 volt a szülés és 6 minden vizsgálat.
2/12 anonim válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ismerősöm 3 hete szült Dr. Sápy Tamásnál és nagyon meg voltak elégedve vele. Most is előre megmondta, hogy ő 70.000-ért vállalja a szülést, de a terhesség alatt nem fogadott el egy vasat sem.
3/12 A kérdező kommentje:
Én is Sápyt választanám, de minden ismerősöm Aranyosit ajánlja, de nekem nem szimpatikus, mert úgy érzem nem megbizható. Két vetélésen vagyok túl, és megbizható orvost keresek a további kezelésekre!
2008. nov. 12. 06:56
4/12 anonim válasza:
én 2 hónapig benn feküdtem,tanálkoztam vele szülöszobán is,és nagyon rendes volt,kedves.(pedig nem az orvosom volt)dicsérték is.
5/12 anonim válasza:
Én egy fél órája jöttem NST-ről, ő volt bent az ügyeletes. Arra gondoltam, hogy ha nem lenne orvosom, akkor őt választanám. Na, meg ha lenne annyi pénzem. De amúgy nagyon szimpatikus volt és kedves. Ajánlom még neked Lukács Jánost, vele is nagyon meg vannak elégedve. Aranyosi már tényleg nagyon pénzéhes. Emiatt biztos sok a betege is. Nehogy úgy járj mint én, hogy van fogadott orvosod és közben semmit nem érsz vele, mert baromira nincs időd rá. Inkább válaszz mást.
6/12 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: helyesbítenék. Neki nincs rád ideje. Bocsi. :)
7/12 anonim válasza:
A legkorrektebb orvos, akivel valaha is találkoztam.
Egyáltalán nem pénzéhes. Nagy elfoglalt, ezért nehéz elérni telefonon, én 16 óra körül szoktam hívni és eddig még mindig elértem.
8/12 anonim válasza:
Én tervezem, hogy időpontot kérjek tőle. A weboldal alapján szimpatikusnak tűnik és hallottam már jót róla. 8ezer egy Uh, rákszűrés és vizsgálat, konzultáció 5ezer.
Amúgy ez a "konzultáció" mit takar? Válaszol a kérdéseimre vagy mi?
9/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó orvos. Én körzetileg szerencsére hozzá tartozom, de nagyon örülök neki. Nagyon rendes, figyelmes, kedves. Én csak jót tudok róla mondani, jó lenne ha minden orvos ilyen lenne. Emberként kezeli a betegeket nem darabként. Aranyosin kívül még Dr.Deli Tamás az akiről ugyanezt el tudom mondani. Ő volt bent amikor szültem, de akkor megfogadtam, hogy a következő szülésemnél is őt szeretném hogy bent legyen. Csak ajánlani tudom mind a két orvost.
10/12 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nálam is ők a befutók.
Ja és a pénz-éhség:
Aranyosi és Sápy pénz-éhsége úgy aránylik egymáshoz, mint a csepegő csap és az óceán... Mhm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!