Kecskeméti szülészetről véleményeket várok, Korányi László nőgyógyász milyen orvos?
Hát a szülészetről Nekem nincs túl jó véleményem. 5 hónapja szültem ott. Az valami borzalmas. Pl az egyik szülőszobában a 2 ágyat csak egy függöny választja el. Tehát, ha valaki nagyon szenved, azt ha, épp van valaki a szomszédban hallja. Főleg ha apuka is ott van. Az oké, hogy az én párom ott van, de könyörgöm ne hallgassa más végig az én szülésemet. Meg szerintem apa se kíváncsi a másikra. (Szerencsére mellettünk nem volt senki). Hát meg azok az ágyak szörnyen kényelmetlenek. Én még ellazulni se tudtam normálisan, mert mindenhogy fájt mindenem, és még az ágy is nyomott.
A gyermekágyas osztály: Na ott arra kell készülni, hogy 5 kórteremre van 3 WC és 3 tusoló. Minden kórterem azt hiszem 6 ágyas, és amikor én voltam "telt ház" volt. Képzelheted egyik másik mit képes hagyni maga után. Néha megmozdulni is nehéz az ember lányának, nem hogy még takarítson a másik után, ha nem trutyis WC-n akarja intézni a dolgát.
Na kb ennyi. Azért remélem nem rémisztettelek el nagyon.
Kedves Kérdező! Én már 2x szültem ott,tény hogy nincs nagy luxus,hisz nem magánkórház!!!! Az hogy 6 ágyasak a kórtermek,megint csak érthető,még mindig azt hangsúlyozom,hogy megyei kórház,és millió meg egyen szülnek ott nap mint nap. Nekem nem volt baj azzal,hogy 3 tusoló volt,nem egyszerre mennek az anyukák tusolni,nem kellett a folyosón dekkolnom soha,hogy kivárjam a sorom.A wc-k tisztaságáról annyit,hogy a takarítónéni napjában TÖBBSZÖR is bement a fertőtlenítővel,és kitakarította a rohadtul igénytelen anyucik mocskát,akik,akár milyen kórházba mennél,mindenhol fel lelhetők! Sajnos. De soha nem kellett véres cuccokat törölgetnem az ülőkéről,mielőtt leültem. Pedig nem csak 5 napot feküdtem bent!!!Az első koraszülés lett,előtte 3 hetet voltam bent,szülés után 1 hónapot. És nem panaszkodhatok ilyen téren.A másodikkal is összesen 3 hetet.
A szülőszobákban tény,hogy nem a leg hipi szupibb a szülőágy....erre megint mit tudok mondani?! Örüljünk,hogy ilyen is van,és nem zárták be ezt is! Van jobb felszerelésű,egyszemélyes szülőszoba is,oda mennek be az apukák is,és nem kell hallgatni a másik anyuka nyögéseit.
A szülésznők szerintem kedvesek,és barátságosak.Persze mint mindenhol,akadnak kivételek.
A csecsemősökkel én személy szerint nem voltam elragadtatva,ennyi negatívumot tudok mondani. De megelőzöm a ,,bajomat,,. Májusban szülöm a harmadik babánkat,és baba-mama szobába kérem magunkat.Ajánlanám mindenkinek! Van alapítványi 1 ágyas is,és vannak több ágyasak abból is.A nővérkék aranyosak,egy volt a sok bent töltött hetem alatt,aki nem volt annyira szimpi.Nem volt bunkó,csak túl zárkózott,és csendes volt,nem volt egy nagy pletyis,mint a többi. :) De ennyi.
Szóval ha valakinek nem jön be hogy csak 3 tusoló van,meg sokágyasok a kórtermek,fizesse meg az igényeit,és mennyen magánkórházba szülni,vagy kisebb,jobb felszereltségű kórházba. A választás mindenki előtt ott áll.
Kedves 3.!
Azért vagyok ,,ilyen elégedett,, ezzel is,mert a környékben,nagyon gyalázatosak a kórházaink. Nem sorolok intézményeket...ezek közül választottam a leg elfogadhatóbbat,Kecskemétet.Gondolhatod,akkor a többiben mi van.. :S És igen,ahogy írod,örülök,hogy nem kell Szegedig utaznom,és a családnak/ innen 90 km./ hogy szülni tudjak,vagy épp Pestig,mert megszüntették a környékbeli szülészeteket. :(( Mint Pl. a K.K.félegyházit.Ott is volt szerencsém járni, a rokonságból sokan szültek ott az elmúlt években.Szóval ezért merek pozitívabb véleményt írogatni felelőtlen módon! :S Az első babánk korás lett. Ha nem Kecskeméten szülök,hanem Pl.a mi megyénkhez tartozó kórházban,lehet már nem él a lányunk.A legkorszerűbb PIC részleg van Kecskeméten,országosan az első 3 legjobb-ban van benne.
Én is februárban szültem, ráadásul egy olyan napon, amikor rengetegen szültünk.A szülésznők velem nagyon kedvesek voltak, a nővérek is.A csecsemősöktől ha kérdeztél válaszoltak, ha kérted, segítettek.Ki kell nyitni a szádat, ha akarsz valamit.
Korányi doktort nem ismerem, sajnos,de:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=83&keres..
Utolsó vagyok!
Nem hallottam róla semmit, csak belinkeltem az eddigi vele kapcsolatos kérdéseket!
Üdv.:K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!