Kecskeméti szülészetről véleményeket várok, Korányi László nőgyógyász milyen orvos?
Én kecskeméti vagyok, de Pesten szültem a II. számún. Na nem azrét, mert én nem teszem be a lábam a kecskeméti kórházba, vagy ilyesmi, hanem mert hármasikrekkel voltam terhes és jobbnak láttam egy olyan kórházba menni, ahol tényleg jó a PIC! Épp ezért írok, mert a 2. válaszoló azt írta, hogy akecskeméti Pic hú, de szuper. Hát szerintem azzal a pár inkubátorral nem épp a legjobb felszereltségű (tudom, pénz pénz pénz) Nekem egy csecsemős nővérke is ajánlotta, hogy menjek inkább Pestre, mert itt szinte mindig foglaltak az inkubátorok, és olyankor viszik Pestre az újszülöttet, anyuka meg marad Kecskeméten. Amúgy a többivel egyetértek, a sok kórház közül örülhetünk, hogy ez ilyen és van, a szülőszobát nem láttam, de amúgy jó pár hetet töltöttem a patológián. A nővérkék kedvesek, a szobák tűrhetőek (Pesten se volt jobb, sőt!!!!!!!!!) Vannak háromágyas szobák is, amiért nem kell fizetni! Az meg, hogy milyen állapotban van a wc,tusoló a drága anyucikáktól függ, akik képesek a sok mocskot maguk után hagyni. És ez pontosan ugyanígy volt Pesten is, sőt, ott még a csapot se lehetett rendesen elzárni, folyt a víz a padlóra (csúszásveszély), nem volt kicserélve az égő, éjszaka a folyósón kellett felkapcsolni, hogy lásson az ember, több mint egy hétig kellett így csinálni. A szülészet viszont szuper volt a II. számún, mert azt felújították 1 éve. A kecskeméti kórházra még várni kell, de ha jól tudom, pár év és átkerül a Nyíri úti tömbbe a szülészet is és ott már gondolom élvezet lesz szülni.
a dokidat nem ismerem, csak névről, pedig a nőgyógyászok felét ismerem legalább (sajnos....)
Az utolsó válaszolóval egyet értek, bár én látogatóként el voltam képedve a higiéniától... Na mindegy. De azon meg rendesen kiakadtam, hogy a frissen műtött anyukák lépcsőzzenek meg sétáljanak át a hidegben egy szál köntösben naponta többször az anyatejes pohárkával a koraszülött részlegre. Sógornőm pénteken szült császárral, nem elég, hogy nagy fájdalmai vannak, koraszülött lett a babája is, még ezzel is megnehezítik a dolgát. Borzasztó rosszul van az egész megszervezve.
Félegyházán azért jobb körülmények voltak a kórházban.
Bennem hamar tisztázódott, hogy inkább Szegedre mennék szülni.
Én 10 hete szültem ott, de a te dokidat nem ismerem, de ha jól tudom ő most ott a főmufti:)
Én mindennel meg voltam elégedve. 2 személyes baba-mama szobában voltam. Rendesek voltak a szülésznők és a gyermekágyon is a nővérek.
Mostmár lehet szülésznőt is fogadni, ami szerintem nagyon hasznos.Tudom ajánlani Balatonné Margót, ha kell a száma írj privit és megadom.
A csecsemősök is rendesek, ha kérsz valamit segítenek, csak sok dolguk van, de igyekeznek.
Azok a dokik akikkel találkoztam mind rendesek voltak.Ne aggódj, minden rendben lesz.
hát... én inkább pesten szültem- kétszer is - nem felvágásból, vagy ilyenek, de valahogy annyira visszataszító ez a kecskeméti kórház. Pedig itt nőttem fel, jó lett volna itt szülni, de mikor ide jártam uh-ra meg vérvételre az első gyerekkel, már akkor elhatároztam, hogy bárhol szülnék, de itt soha.
Pesten állami kórház- baba-mama barát és nagyon családias, külön szülőszobás kórházban voltam, halk zene, gyertyafény apa.... a lejobb élmény mindkétszer az életemben. (nem utolsósorban nem vágtak egyből gátat, hanem kérés nélkül is ment a gátvédelem...)
Biztos itt is egyre javulnak a körülmények, már ez is jó, hogy legalább szülésznőt lehet választani. Talán mire harmadszorra szülnék, megépül az új szülészet, nagyon örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!