Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor már kinn van a baba...

Amikor már kinn van a baba feje a szülöcsatornábol nagyon rángatják kifelé. Nem törik el a nyaki csigolyája a kisbabának?

Figyelt kérdés
Mikor már kibujt a feje, akkor sokszor látni, hogy huzzák nyuzzák szegény kicsit. Egyik videoban hallottam is, hogy roppant vagy kattant valami.. olyan mintha a kisbaba nyaki csigolyája eltört volna.. nagyon sokkolo volt.

2019. máj. 11. 09:10
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha eltört volna, halott lenne.
2019. máj. 11. 09:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, nem úgy rángatják hogy eltörjön valamilye 😂

Ilyenkor úgy szokták, hogy a gátat kicsit tágitják, addig hogy a szülésznő keze beférjen a pici hátához és nyakához, és úgy húzzák ki. Mivel a baba teste be van fedve a magzatmázzal és egyéb sikamlós anyaggal könnyen kicsúszik, csak úgy tűnik mintha nehezen "rángatnák" ki :)

2019. máj. 11. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Nyilvan az az orvos aki levezeti a szulest az megtanulta hogyan kell egy babat kivenni nem gondolod? Ott nem ramarkol es izombol tepi a babat hanem erzessel es sok odafigyelessel huzza ki plusz az anyuka is nyom meg ra egy picit. Ha eltorne akkor meghalna,kicsit sok baba halna meg ha eltorne mindegyiknek.
2019. máj. 11. 09:55
 4/10 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=RhMA5_fVN0U

10:26-nál. amugy szülésznö vezeti le..

2019. máj. 11. 10:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat. inkább 10:25 mp-nél egy kattano hang.
2019. máj. 11. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Ezt a babát meg sem húzták igazán.

Bezzeg a lányomat

Úgy myomta ki az orvos teljes testsúllyal..

Majd közben vákuummal

Húzták majd kézzel valóban...

( rövi köldökzsinór tartotta vissza)

Tudják hogx kell forgatni, fogni

Béna hasonlat, de borjúkat, amikor a tehén elli... Akkor 2 felnőtt férfi erejével szabad kihúzni, akkor biztonságos min a 2 állatnak..

Szóval egy babának is lehet segíteni

Bnőmnek nem illeszkedett be a nana

Teljesen tág volt...

Az orvos felnyúlt mészájon átt, hogy lehúzza ...

2019. máj. 11. 10:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Kereszttestvéremnek vállhuzodása lett. Keresztanyum mesélte és sokáig kellett vinni tornáztatni stb. de már 12 éves volt a keresztnövérem, mikor még mindig vitték tornára.
2019. máj. 11. 10:19
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

Persze ilyen is van

Sőt olyan is akinek a kulccsontja törik.

De igen, sajna olyat is ismerek akinek a nyaka tört

De ezek ritkák, általában más is megelőzi..

Előző

2019. máj. 11. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az amit a videóban hallani lehet - abban az időpontban, amit kiírtál - egy cuppanás. Teljesen egyértelmű hogy a vákuumal, ahogy kinyomta a szülő nő és az irvos húzta picit, kicuppant a kocsi lány.😊

Egyébként én 38. Hétre születtem, szülés megindítással, és kulcscsonttöréssel.

Félév alatt jött rendbe. Semmi elváltozásom nincs, senki meg nem mondaná.

Nagy baba voltam, anyukámnak meg keskeny csípője van, beragadtam a szülőcsatornába.

Az egyik orvos benyúlt értem a másik anyukám hasánál tolt ki. 😄

2019. máj. 11. 20:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves 11es válaszoló. A válaszaidból számomra egyértelműen kiderült,hogy kettönk közül ki az idióta. Kérlek válassz magad számára valamilyen agyi fejlesztö programot,az agressziódra pedig küzdősportot javasolnék a felesleges energiák levezetésére. Reményem van csupán arrol, hogy felfogtad a számodra pozitiv javaslatokat.. (te defektes.) Puszi pá
2019. máj. 12. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!