Amikor már kinn van a baba feje a szülöcsatornábol nagyon rángatják kifelé. Nem törik el a nyaki csigolyája a kisbabának?
Jaj, nem úgy rángatják hogy eltörjön valamilye 😂
Ilyenkor úgy szokták, hogy a gátat kicsit tágitják, addig hogy a szülésznő keze beférjen a pici hátához és nyakához, és úgy húzzák ki. Mivel a baba teste be van fedve a magzatmázzal és egyéb sikamlós anyaggal könnyen kicsúszik, csak úgy tűnik mintha nehezen "rángatnák" ki :)
Ezt a babát meg sem húzták igazán.
Bezzeg a lányomat
Úgy myomta ki az orvos teljes testsúllyal..
Majd közben vákuummal
Húzták majd kézzel valóban...
( rövi köldökzsinór tartotta vissza)
Tudják hogx kell forgatni, fogni
Béna hasonlat, de borjúkat, amikor a tehén elli... Akkor 2 felnőtt férfi erejével szabad kihúzni, akkor biztonságos min a 2 állatnak..
Szóval egy babának is lehet segíteni
Bnőmnek nem illeszkedett be a nana
Teljesen tág volt...
Az orvos felnyúlt mészájon átt, hogy lehúzza ...
Persze ilyen is van
Sőt olyan is akinek a kulccsontja törik.
De igen, sajna olyat is ismerek akinek a nyaka tört
De ezek ritkák, általában más is megelőzi..
Előző
Kedves kérdező, az amit a videóban hallani lehet - abban az időpontban, amit kiírtál - egy cuppanás. Teljesen egyértelmű hogy a vákuumal, ahogy kinyomta a szülő nő és az irvos húzta picit, kicuppant a kocsi lány.😊
Egyébként én 38. Hétre születtem, szülés megindítással, és kulcscsonttöréssel.
Félév alatt jött rendbe. Semmi elváltozásom nincs, senki meg nem mondaná.
Nagy baba voltam, anyukámnak meg keskeny csípője van, beragadtam a szülőcsatornába.
Az egyik orvos benyúlt értem a másik anyukám hasánál tolt ki. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!