Nektek milyen élmény volt a szülés? Mennyi ideig tartott? Volt e gátmetszés? Fáj? Apás szülés volt?
Tegnap lettem 40 hetes
Semmi jele a szülésnek
Így ha ma sem lesz semmi akkor holnap délben beindítják
Nagyon félek,ez az első babánk
Kislányunk lesz, elvileg hatalmas a haja, ez befolyásol valamit?
Köszönöm a válaszokat!😊
28/N
Nem is látszik az uh-n a haja, de mindegy.
Volt 1 hiperszuperjó szulesem. A tolas nem fajt, orgazmusom is volt,. Apro gatmetszes kb 3 oltes.
Aztan volt egy iszonyatos nehez es fajdalmas szulesem nagy gatmetszessel, majdnem elvereztem, lassan epultem fel, de nem bantam mert vegul hamarabb tultettem magam rajta lelkileg mint az elso szulesemen.
37 hetesen szültem. (Veszélyeztetett terhes voltam) 5 órakor mentünk be a kórházba, 22:05-kor született meg a lányom. Az apjával beszélgettünk, míg nem kerültem a vajúdóba, addig lekísértem kávézni. Aztán átvittek 20:00-kor a vajúdóba. Ott a nővérekkel beszélgettem, vicceket meséltem. A szülés nem fájt, nagyon pozitív élmény volt, alig vártam már, hogy a karjaimban tarthassam a lányom. Volt gátmetszés, meg sem éreztem, a varrás kicsit kellemetlen volt, de összességében imádtam minden percét. Bármikor szívesen újraélném.
6 hetes kontrollra a szülés előtti gatyámban mentem, nagyon nagy szerencsém volt minden tekintetben.
(A kislányom szép nagy hajjal született, olyan volt, mint az apja, csak kicsiben :) )
40+2re született a lányom.
Magzatviz szivárgással indult, burokrepesztés után sem akartak jönni a normális fájások, úgyhogy elkezdték adagolni az oxytocint.. 6 órán keresztül borzalmasan erős 2 perces fájásaim voltak. Nagyon nehezen tágultam, de szerencsére sikerült hüvelyi úton megszülni a lányomat. Gátmetszés is volt, nagyon féltem a gondolatától is szülés előtt, de nem fájt maga a vágás sem és utána sem igazán. Másnap már simán üldögéltem törökülésben.
Maga a szülés viszont nem jó élményként maradt meg. Hónapokig rémálmaim voltak a fájdalom miatt, pedig mindenki kedves volt velem és komplikációk nélkül megúsztam.
7 hónapos a lányom talán mostanra sikerült nagyjából kihevernem a dolgot, de nem vagyok biztos benne, hogy bevállalok még egyet.
Könnyű szülést neked! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!