Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni betétnek jó...

Szülés utáni betétnek jó lehet az alábbi termék? Vagy mit javasoltok?

Figyelt kérdés

[link]

Sima menstruáció esetén is gyakran összekentem a bugyimat a legnagyobb betétekkel is (béna vagyok, ez van), ezért gondolkodtam az eldobható bugyin is, hisz ha nem muszáj nem vásárolnék külön bugyikat a szülésre, hogy utána kidobjam őket. De a fenti termék gyakorlatilag eldobható bugyi beleépített betéttel. Arra gondoltam a kórházi napokra vennék egy kis csomaggal.

Aki szült már, mi a véleménye?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2019. máj. 2. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó. Mindkét szülésem után használtam.

De: az első óta módosítottak a szabásán, jobban hasonlít a csípőbugyira illetve kevésbé rugalmas lett, nehezebb volt a fel-lehúzás, így inkább ezt ajánlom:

[link]

És a rossmann sajátmárkása is kényelmes volt.

2019. máj. 2. 20:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt a terméket is néztem és több helyen is kapható. Nagyon köszönöm a tanácsot!
2019. máj. 2. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Tökéletes én is Tena bugyit használtam de én ilyen menőt nem találtam így Tena Pants nevűt. Tökéletesen bevált, egy apró folt sem lett a kórházi ágyneműmön és kényelmesen, biztonságban éreztem magam ebben. Csak ajánlani tudom, tőlem még a szobatársam is kunyerált ilyet miután a sima vastag betétje elvérzett a feladat közben.
2019. máj. 2. 20:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Császáros voltam, és nagyon nagyon jó volt. A hegemet se bántotta :)
2019. máj. 2. 20:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Bár én nem ezt használtam, hanem a Jessa bugyipelenkát, de ez is teljesen megfelel a célnak.
2019. máj. 2. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Szuper!

Sajnis csak a második szülésemnél találtam rá

2019. máj. 2. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is a sima tena pants-t használtam. Nagyon elégedett voltam vele. Én is császáros voltam, kicsit sem zavarta a hegemet és a feladatát is kiválóan ellátta. És nagyon kenyelmes volt, hogy csak el kell tépni oldalt. Szóval biztos ez is legalább olyan jó.
2019. máj. 2. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Használtam ezt is meg sima pantsot is. Bejött nagyon, és császáros voltam, így a vágást sem zavarta.
2019. máj. 2. 21:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó! Ilyet én is be fogok szerezni. Viszont elnézve,pont a császáros sebhez ér a vége,vagy nem jól látom??
2019. máj. 5. 11:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem ha hozzá is ért se piszkálta a heget, pedig akkor még benne voltak a varratok.

3#

2019. máj. 6. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!