Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszar utani crp?

Csaszar utani crp?

Figyelt kérdés
2 hettel csaszar utan jo a verkepem, crp ertek 19. En ugy tudom h 5 alatt jo. Dokimmal csak jovo heten tudok konzultalni, szabin van. Szoval ez a 19 crp meg belefer v mar soknak szamit?

2019. máj. 2. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok doki, internet szerint 5-10 között normális és valami gyulladásra utal, ami lehet krónikus vagy csak megfázás is. Szerintem hívd fel a háziorvosod.
2019. máj. 2. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem sok, ha lenne valami gyulladásod több száz, vagy, ezer is lehetne a crp.
2019. máj. 2. 11:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyan a crp lassan csökken. Teljesen felesleges vizsgálat volt csak megijesztett. Teljesen normális hogy emelkedett jelenleg.
2019. máj. 2. 12:12
 4/7 anonim ***** válasza:
19 az semmi. Teljesen normális bármiféle műtét után. 119 már aggodalomra adna okot, úgyhogy nem kell izgulnod élvezd a babázást. :)
2019. máj. 2. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez nem magas. Műtétek után amúgy is megemelkedik. De a kérdés, hogy minek néztek CRP-t?
2019. máj. 2. 19:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Van egy hematoma a hasamban, amit varunk h felszivodjon de azert csinaltak egy verkepet. Ezert neztek a crp-t.

2019. máj. 2. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez még nem annyira rossz. Mellgyulladással mentem be a kórházba nemrég, 120 körül volt a crp-m, azzal már bent akartak tartani.
2019. máj. 3. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!