Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kérhető ilyenkor a császármets...

Kérhető ilyenkor a császármetszés?

Figyelt kérdés

Első gyerkőc vákummal született mivel 3x vissza csúszott én majdnem agyvérzést kaptam, mondanom sem kell oxigén hiány lett ennek meg következményei...

Ezek után ha tesot vállalunk őszinte leszek akkor lennék hajlandó simán szülni ha az orvos alá írja hogy minden felmerülő problémáért felelősséget vállal.... Ami szerintem érthető..... Ilyen esetekben figyelembe veszik az első szülést? Szeretnénk valamikor tesot de rettegek hogy majd szó sem lehet a császárrol

2019. ápr. 30. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
9-es igen, ez igy van bizonyos ponton nem lehet császár, csak nem mindegy hogyan, mikor és miért jutunk oda. Egy példa: tultolt oxitocin a szülés indokolatlan siettetésére, persze eda nélkül (mert még nem adunk aztán már nem adunk, aztán jajj most lehetne de máshol van az anesztes) anyuka kifárad a 15* olyan erös fájdalmakban mintha oxitocin nélkül saját ütemben tágulna és elakad a kitolásnál. Ilyenkor persze megy a legyintés, hogy anyuka nem bîrta kitolni, hát nagyon nem mindegy miért nem.....
2019. máj. 2. 08:11
 12/14 anonim ***** válasza:
69%

10!

Csak halkan jegyezem meg, a császármetszés sem garancia arra, hogy egészségesen születik a gyerek.

2019. máj. 2. 08:12
 13/14 anonim ***** válasza:

11!

Nem olvastam, hogy barmi általad leirt előzmény lett volna.

2019. máj. 2. 08:13
 14/14 anonim ***** válasza:
69%
12 csak hallkan jegyzem meg, hogy programcsászárnál jóval kevesebbszer lép fel pl oxigénhiány, az baba megvágása igen ritka. Ez olyan mint mikor jajj a spinálistol lebénulhatsz, csak mondjuk a sok okos nem teszi hozzá, hogy erre hivatalosan 1:24.000-hez az esély...császár anyukára nézve veszélyesebb. Igen a szülés veszélyes üzem. Pont ezért döntse el az anya mérlegelve, melyik kockázatot választja, természetesen úgy, hogy megfelelö orvos korrekten MINDEN kockázatra felhîvja a figyelmét mindkét szülésformát illetően. És igen, lehet pont ebben az esetben nem ez volt a gond, mint írtam ez egy gyakori példa, ami nap mint nap megesik.
2019. máj. 2. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!