Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kérhető ilyenkor a császármets...

Kérhető ilyenkor a császármetszés?

Figyelt kérdés

Első gyerkőc vákummal született mivel 3x vissza csúszott én majdnem agyvérzést kaptam, mondanom sem kell oxigén hiány lett ennek meg következményei...

Ezek után ha tesot vállalunk őszinte leszek akkor lennék hajlandó simán szülni ha az orvos alá írja hogy minden felmerülő problémáért felelősséget vállal.... Ami szerintem érthető..... Ilyen esetekben figyelembe veszik az első szülést? Szeretnénk valamikor tesot de rettegek hogy majd szó sem lehet a császárrol

2019. ápr. 30. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

"ha az orvos alá írja hogy minden felmerülő problémáért felelősséget vállal.... "

Ezt komolyan gondolod? Ilyet neked senki se fog alá írni. Sőt, kapaszkodj, ha császárrá kerül a sor, neked kell alá írni, hogy tisztában vagy vele, a műtétnek kockázat a van.... Inkább ne vállalj több gyereket

2019. ápr. 30. 18:13
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
Ha soksok pénzed van, kérhető. Amúgy egyre több a vbac párti doki...
2019. ápr. 30. 18:17
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Na és ez hogy jon ide,2?
2019. ápr. 30. 18:20
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Én ismerek egy családot, ahol elso gyerek az orvos hibájából nagyon súlyos oxigénhiányt szenvedett. Ennek következtében teljesen mozgásképtelen, magatehetetlen, de értelmileg ép. A legszörnyűbb büntetés ez a földön, mert kommunikálni se tud, miközben mindent megért. Ők pert indítottak, kórház el is ismerte a hibát. Még tartott a pereskedés (csak a kártérítési összegben nem tudtak megállapodni), amikor újra terhes lett anyuka. Terhesgondozás felénél a főorvoshoz irányították, aki elmondta, hogy császár lesz és kész, felsőbb utasítás, mert még egy pert nem akarnak. Mondjuk ők örültek ennek, ők mindenképp császárt akartak, már kinéztek egy magánklinikát.
2019. ápr. 30. 18:42
 5/14 anonim ***** válasza:
31%

A doki feleloseggel tartozik a szulesert es csaszarmetszesert is.

Persze, a kockazatokert nem vonhato felelosegre, csak a muhibaert! Ez logikus, nem?!

Te beszedsz egy gyogyszert jon a mellekhatas feljelented a dokit, aki felirta?! Kerlek, ne vallalj tobb gyereket 😂🤔👍

2019. ápr. 30. 18:53
 6/14 A kérdező kommentje:
Mert ne szülnek gyereket mert nem akarok meg egy nyomorék orvost aki azt hiszi mindent lexarhat?????
2019. ápr. 30. 20:45
 7/14 anonim ***** válasza:
31%

Akkor nyisd ki a penztarcadat es fizesd ki a csaszar arat! Ezvan! Tetszik?! Nem?!? Senkit...

A logikadat meg inkabb ne hasznald a jovoben!

2019. ápr. 30. 20:57
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem kellett többet fizetnem császárért, igaz nálam a dokim akarta, és igen figyelembe vette az első szülést.
2019. máj. 1. 01:47
 9/14 anonim ***** válasza:
29%

"Mert ne szülnek gyereket mert nem akarok meg egy nyomorék orvost aki azt hiszi mindent lexarhat?????"

Nem, nem azért. Azért, mert nem tudod megérteni, hogy az orvos nem Isten, nem vállalhat garanciát azért, hogy neked egészséges gyereked szuletik. Akinél szültél, nem volt nyomorék, ahigy fogalmazol. Ha a szules eler egy bizonyos pontot, onnantól nem lehet császárt végezni, a gyerek huveĺy úton kell hogy megszulessen

2019. máj. 1. 03:22
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Megértelek. Nekem az elsö gyerekem is programcsászárral született, én döntöttem îgy. Fejlődő országban nincs gond, de itt "gyökérisztánban" ahol azt kapod, hogy "anyád meg nagyanyád is 30-60 évvel ezelőtt hogy szült, jó lesz neked majd ugyanúgy 60 évvel később" - itt ugye gondok vannak a választással. 2 opciód van : 1. Elsétálsz egy pszichiáterhez/szemészhez aki 10-30 ezer forintert ir egy szakvelemenyt, hogy nem szülhetsz csak császárral. Ebben az esetben nem kötelező téged megcsászározni, de szüléskor a papîrt lobogtatva határozottan az asztalra csapsz hogyha ennek ellenére egy kibeba*****ott karcolás lesz rajtad vagy a gyereken a ráderőltetett hüvelyi szüléstől inget gatyât leperelsz mindenkiről (ez járható, de nem túl jó hangulatú/nem biztonságos, ki tudja mit kontárkodnak így össze, ha nem tetszik, hogy mersz magatokról dönteni.) 2. Keresel egy magánorvost, ha gyökérrel találkozol, aki azt hiszi 1950-van keresel tovább. Ha megtaláltad akit merestél, megkérdezed mennyi a tiszteletdîj, kifizeted és kész. Amúgy a fröcsögőkre oda se figyelj. Volt itt egy hasonlô kérdés, csak ott az első gyerek értelmi fogyatékos lett, és olyan kommentek jöttek, hogy ebben az esetben megértik, hogy valaki császárt akar választani, de aki elsőre is azt nem. Ergo itt szülni "kell" egy fogyatékos gyereket előbb, hogy a "társadalmi megîtélés megengedje" hogy másodjára biztosra menj a pcs-vel.... Ne foglalkozz senkivel. Császárt akarsz? Harcold ki, vagy vedd meg. Mindenki más meg le van tojva.
2019. máj. 2. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!