Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megyei kórházban, választott...

Megyei kórházban, választott orvossal történő program császárnál mennyit tegyek a borítékba?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 11:17
1 2
 11/13 Balazs795 válasza:
100%

Oké, mint írtam fizettünk még annak is, akit nem kértünk fel. Viszont az orvos se kérjen egy szülésért 100-200-300 ezer Forintot. Nálunk nem csinált semmit, ráadásul 12 órával később jött be, kb a szülés előtt 5 perccel.

Mindezt a bevételt teljesen adómentesen szerzi, egy államilag fenntartott intézményben, 0 költséggel. Szerintem még vállalkozása sem volt, számlát egyszer sem adott. Ha én nem adok egy kifliről blokkot, úgy meg büntetnek, mint az állat. Akárhogy is nézzük nem korrekt sem az összeg, sem az eljárás.

2019. máj. 4. 15:34
 12/13 anonim ***** válasza:
A normálisabb orvosok a hálapénz rendszere ellen cselekszenek. Szegeden sok klinikán ki van írva, hogy nem fogadnak el hálapénzt, mert nem válik a szakma javára. Nem kötelező adózatlan pénzt dugdosni az orvosok zsebébe.
2019. máj. 7. 09:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Megegyszer, a hála pénz és a választott orvos díja nem ugyanaz

2019. máj. 7. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!