Megyei kórházban, választott orvossal történő program császárnál mennyit tegyek a borítékba?
Nem kért, annyit kért, amennyit mi gondolunk.
Rengeteg alkalommal voltam nála, mert a terhesség problémás volt. De nem mondott összeget...
A vizitdíj tízszeresét szokták adni sima szülésnèl, ha nem mond összeget
Budapest , Sote 1, főorvos
Én 50.000 ft adtam programcsászárért 2 hónapja. Ő sem mondott előre semmit, én meg nem kérdeztem.
Egyáltalán nem volt elégedetlen, nem láttam rajta. 6 hetes kontrollon is normális volt, mondta hogy ha bármi van keressem.
A kórházi szobatársam ugyanennyit adott a dokijának.
120 ezret hagytam a magánrendelésén a 9 hó alatt, 10 alkalom.
Emellé 50 ezer egy 40 perces műtétre délelőtt 11-kor szerintem nem kevés, engem nem érdekelt a kismamák hergelő szövege a 200 ezrekről..Annyit adj, amennyit tudsz és amennyire hálás leszel.
Mi semmit nem adtunk egyik gyereknél sem. Ugyanúgy megszülettek...
Szerintem az ápolók, szülésznők jobban megérdemelnék.
Utolsó!
Fogadott orvosnak semmit????? Az szép.
Balazs!
Akkor ne várd el, hogy ő vezesse le a szülést, és maris korrekt a helyzet. Ott az ügyeletes, annak nem kell fizetni. De ha megbizod ag adott orvost, hogy ő legyen ott, amikor az asszony szül, akkor aznigeneis egy extra szolgáltatás, amiért fizetni kel. Vagy te ingyen túlórázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!