Gátvédelem otthoni gátmasszázs nélkül?
Sziasztok!
Sikerült valakinek a gátvédelem úgy, hogy előtte otthon nem végzett magának gátmasszírozást?
Majdnem a legvégeig úgy tűnt, császáros lesz a kislányom, de ma kiderült, hogy megpróbálhatom majd természetesen is, sőt, gátvédelemmel. Sajnos a császár tudata miatt én egyáltalán nem végeztem itthon gátmasszázst. Mennyi az esélye, hogy sikerül majd? Van értelme az utolsó hetekben-napokban (38+6 napos vagyok) elkezdeni?
Köszi a válaszokat!
Haton fekve 30%-kal kisebb helye van a babanak kijonni, atlagosan 22 perccel tart tovabb a kitolas.
Tovabba noveli a gatmetszes, a vakuumozas, elakadas eselyet. Ezek statisztikak. Ha pontosan erdekel, keress ra pl. a pubmeden, ott elismert kutatasok, tanulmanyok vannak. A WHO sem ajanlja reges reg. A vilagon aranyaiban joval tobben szulnek negykezlab, mint haton fekve. Van arrol is kutatas, hogyha egy not nem befolyasolnak, nemterelnek az agy fele, osztonosen valamelyik fuggoleges testhelyzetet valasztja vajudashoz es kitolashoz az esetek tobbsegeben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!