Mikor lesz jobb szekcio után?
5 napja volt császárom, tudom, hogy idő, míg teljesen jó lesz, de ma pl olyan furcsa érzés van a hasamban. 10 percet állok és elkezd fájni, csípni, le kell feküdnöm. Néha igy kidudorodik valami... azt hittem ilyenkor mar azért ez a csípő érzés elmúlik, de nem. Leírnátok a tapasztalataitokat?
Igazából csak tudni szeretném, hogy mikor kell orvoshoz fordulni, mert valami nem oké és mikor normális a fájdalom és a fura érzések.
Masnap setaltam a folyoson
Mondjuk aznap delutan mar egyedul furodtem le
Na jo de en extran stram vagyok 😁
A legtobben ugy vannak ahogy te ido kell nekik a regeneralodasra
(Teny h tudtam h nagy eselyen csaszar lesz igy re erositettem homeos bogyokkal)
#3 Ja, ha így nézzük, akkor én is extrán stramm voltam: 6 órával császár után én is egyedül zuhanyoztam, és aznap éjszaka este 10-től, hajnali 3-ig sétálgattam megállás nélkül a babámmal a kezemben, mert csak úgy nem sírt... Be is véreztem combközépig másnapra. Onnantól, hogy hazajöttünk, 0 segítséggel elláttam a háztartást, és a babánkat.
Amiről én írtam, az a fájdalom, ami bizony mindannak ellenére megvolt, hogy nagyon igyekeztem helytállni. 1-es voltam.
Én is mászkáltam már aznap a kórházban, a csecsemősök nem is akarták elhinni hogy az aznap reggeli császáros vagyok.
Na de kérdező a kérdésedre válaszolva, 5 nap alatt még ne várj csodát, én még nem fordulnék orvoshoz. Az első napokban nekem is csípett. Mindenképp várj még, mert hidd el napról napra jobb lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!