Mire számitsak a programozott császárnál? Akinek van tapasztalata leirná?
Az első császárom nem volt sem sürgősségi, sem program. Hagyták beindulni, de mivel végig faros volt, így tudtuk, hogy műtét lesz, aztán amikor már beindult magától, akkor toltak a műtőbe. Így nem ért váratlanul, bár az első felkelés szörnyű volt, pár napig nehezen mozogtam.
A lányom már progis volt, vagyis befektettek 38 hetesen, mivel nem indult be magától, így 39. hetesen megműtöttek. Előző du. vizitkor mondták, hogy reggel műtét. Már nagyon vártam. Tudtam, mire számítsak, du. 6tól nem lehetett enni, reggel 7kor felkísértek a szülőszobára. Ott előkészítettek egy külön helységben (katéter, branül) és vártam a sorom a műtétre. Közben jöttek felvették az adatokat, anesztes is bejött. Majd vittek a műtőbe. Az őrzőben már megkaptam a lányom, 1,5 órát mellen volt. Amint éreztem a lábam, már próbáltam mozgatni, aztán hamarabb felültem, mint az előttem műtöttek (3. voltam aznap). Meglepően könnyen ment a mozgás, felülés (sokat ültem, mozogtam). Másnap reggel, mikor átkerültem kórterembe, már könnyen mozogtam. Nehézség nem volt a másodiknál, hamarabb lett tejem is, könnyebben ment a mozgás is. Remélem most a 3. is ilyen lesz 3 hét múlva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!