Tapasztalatok: Magyarországon mely kórházakban lehet kérni garantáltan epidurálist szüléskor? Melyikben nincs rá lehetőség? Hol választható császármetszés?
Marmint a kivansagcsaszart miert akarjak?
Egy par novel beszeltem errol, de itt is biztos talalsz ilyen kommentet.
Egyik azt mondta, hogy neki az elso szules akaratán kívül csaszaros szules lett, konnyen regeneralodott, nem volt fajasa, neki jó lesz legkozelebb is igy, plusz el is akarja magat kottetni majd szoval legalabb meglesz az is egybe. (ez is egy indok..)
Masik azt mondta panikol, fel. Képtelen rá. Nem hisz magaban. Sose hitt benne, hogy menne, ha nem lenne csaszar nem is vallalna gyereket. Van ilyen.
Sokan írták itt is akar, vagy forumon, kozossegin, itt-ott, hogy számukra elkepzelhetetlen hogy huvelyi úton szuljenek.
Tulajdonképpen csomo helyen választható dolog mas orszagokban.
En probalok ebben is mint sok mas dologban partatlan lenni, maganugy ki mit akar, azt meg nem nekem feladatom, hogy megiteljem jo-e a magzatnak jo-e, műtét / nem mutet... felesleges megvetni őket, mert nem éltük át az ő helyzetüket.
Szemely szerint es minden eloitelet nelkul, en magam RETTEGEK a császártol es ha csak fele ennyire retteg valaki a huvelyi szulestol en mar megertem azt hogy o miert nem akarja amit meg en akarok annyira. (2. hüvelyi szülesem elott allok egyebkent, de ember tervez Isten vegez, de ha rajtam múlik, en 💪🏻 kitolom)
Róbert Kórházban van epidurál és ha rám hallgatsz akkor kérni fogod, de külön 80 ezer forint ha jól emlékszem, de ez cseppben a tenger mert ott az árak drágák.
Az epidurált előre kértem, hogy készítsék pedig én kádban 'vajúdtam" de kiszálltam az epidurálért...
Végül vissza a kádban ott született meg, a kádban szülés vajúdásnál kb 10 skálán 5 a fájdalom, ha az ágyon fekszel 10es skálán 11-es...
Én egy teli melegvizes kádban voltam azt nagyon ajánlom.
A másik- budai magánkórházban is van epidurál de már hallottam olyan információt egy barátnőmtől hogy az orvosa el sem ment a szülésére és órákba tellett mire hívtak egy anaszteiziológust aki be tudta neki kötni.
Vidéki kórházakban 99% hogy nincs, nem lesz és orvos sem lesz aki be tudja neked adni.
12-es vagyok.
Teljesen egyetértek a 13-sal.
Minden ismerősöm könnyen felépült a császármetszésből meg sem érezték. A hüvelyi szülésről ez nem mondható el azért...Az egybefolyó akár órákon át tartó fájások amik még nem toló fájások az gyilkos, horror élmény. Az epidurál azért is kellett mert már ájultam, a vérnyomásom leesett, a baba szívhangja is nagyon jó kapcsolat van az orvosommal, ismerjük egymást már 10+ éve, és magánkórház lévén van/ volt epidurál. De sz más kórházban egy nagyon rossz szülésémény után - sűrgősségi császár lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!