Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után aktív vagyok, ez...

Császár után aktív vagyok, ez gond?

Figyelt kérdés
Úgy értem jól éreztem magam már a 4. napon, mikor hazajöttem a kórházból. Mosok, terigetek, porszívózok, ellátom a nagyobb gyerekem is. Egyszer véletlenül megemeltem kicsit, de észbe kaptam, hogy nem kellett volna. Fel bírok kelni hasizomból is, mert nem fáj, sajnos emiatt gyakran elfelejtem, hogy nem kéne. A sebem még nem mertem megnézni, remélem nem ártottam ezekkel😟 Csütörtökhöz lesz egy hete, hogy műtöttek. Szinte mindig talpon vagyok.
2019. ápr. 10. 15:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Irigylésre méltó a teljesítményed. En császár utan 3 hétig örültem hogy a picit el tudom látni, nem hogy meg puccba verjem a lakást.
2019. ápr. 11. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!