Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A nőnek akkor is kitágul...

A nőnek akkor is kitágul "lent", ha császárral születik meg gyermeke? valamint a has lehet újra feszes, vékony szülés után 1hónappal?

Figyelt kérdés

hali, ugyan nem vagyok terhes,de már mondhatni abban a korban vagyok ,hogy vállalhatnék gyereket. Mindig is érdekelt,hogy pl az a nő aki direkt császárt akar annak is csinálják végig a "tágítást?" . Én ettől rettegek , az vagyok akinek egy ujjat és ne tovább ,kettő már feszül...és soha nem akarnék "kitágulni" még ha összevarják is..

a másik meg láttam sok lányt aki szült,azután soha többé nem volt olyan szép alakja mint előtte. Bár véknyak ,de a hasuk ilyen plöttyedt maradt.Ez mindenkinl így van?

2019. márc. 28. 11:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha abban a korban lennel lenne nemi fogalmad a gyermek nemzeserol es megszuleteserol. 1 ujjtol nem lehet teherbe esni. A huvelyet senkinek se tagitjak a termeszetes szules soran, a mehszajat max. Szerintem ne szulj 🤦‍♀️
2019. márc. 28. 14:52
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem jobb, ha egyelőre nem akarsz gyereket vállalni.. 😅
2019. márc. 28. 15:15
 13/18 A kérdező kommentje:

igen arra gondoltam amit egyik válaszoló írt,hogy már maga a baba nyomja,tágítja. és az volt a kérdés lényege,hogy ígyis kitágulok-e ,ha császároznak,ha a gyerek eleve nyomja.

igen nekem ez nagy pronléma. és igen két ujj már fáj,persze igen izgalmi állapotban igen még úgyahogy elfér és igen a pénisz is elfér ,de élvezem,hogy érzem,szűk. És rettegek,hogy esetleges terhesség esetén ez meg fog szűnni és soha többé nem lesz olyan,mint most. Rengeteg anyától hallottam,hogy bizony plaszitkáztatni kell stb.

Nem a császár után nem marad normális esetben ronda nagy heg,nagyon szépen megcsinláják. Barátnőm egy éve esett át rajta konkrétan észrevehetetlen a császár nyoma.

2019. márc. 28. 17:12
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Még csak március van, de megszavazzom nekem az év idiótája címet ebben a kategóriában.

Rettegsz, hogy többet nem fog fájni, ha megd.nak? :D

2019. márc. 28. 17:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Figyi... én 5x szültem, megis kobb a szex, mint előtte. Nem tudhatod.
2019. márc. 28. 17:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mint írtam kb ugyanannyi az esélye ezeknek a dolgoknak császárral, mint természetes szülésnél. Csak még pluszban lesz egy nagy hasi műtéted, és ha nem fogsz ki olyan jó orvost, vagy nem rendelkezel olyan jó genetikával, mint a barátnőd, akkor ott lesz örök életedben a heg a hasadon.

Mint írtam a barátnőm egy felülést nem tud megcsinálni mióta császározták. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy tényleg megéri ez neked?

2019. márc. 28. 17:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyébként normál állapotban nekem is 1 ujj fér be, pedig természetes úton szültem, a gyerek válla beszorult, szakított kívül, belül, háromnegyed óráig stoppoltak, de olyan szűkre varrtak, hogy mikor szűz voltam se voltam ennyire szűk.
2019. márc. 28. 17:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Én s-es intimtölcsért használtam szülés előtt és most is ugyanaz a méret jó, pedig hüvelyi szülésem volt. A férjem szerint sincs semmi változás. Igaz nekem még gátmetszésem, repedésem, varratom se volt. Gondolom genetika kinek milyen rugalmasak a szövetei.
2019. márc. 28. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!