A nőnek akkor is kitágul "lent", ha császárral születik meg gyermeke? valamint a has lehet újra feszes, vékony szülés után 1hónappal?
hali, ugyan nem vagyok terhes,de már mondhatni abban a korban vagyok ,hogy vállalhatnék gyereket. Mindig is érdekelt,hogy pl az a nő aki direkt császárt akar annak is csinálják végig a "tágítást?" . Én ettől rettegek , az vagyok akinek egy ujjat és ne tovább ,kettő már feszül...és soha nem akarnék "kitágulni" még ha összevarják is..
a másik meg láttam sok lányt aki szült,azután soha többé nem volt olyan szép alakja mint előtte. Bár véknyak ,de a hasuk ilyen plöttyedt maradt.Ez mindenkinl így van?
igen arra gondoltam amit egyik válaszoló írt,hogy már maga a baba nyomja,tágítja. és az volt a kérdés lényege,hogy ígyis kitágulok-e ,ha császároznak,ha a gyerek eleve nyomja.
igen nekem ez nagy pronléma. és igen két ujj már fáj,persze igen izgalmi állapotban igen még úgyahogy elfér és igen a pénisz is elfér ,de élvezem,hogy érzem,szűk. És rettegek,hogy esetleges terhesség esetén ez meg fog szűnni és soha többé nem lesz olyan,mint most. Rengeteg anyától hallottam,hogy bizony plaszitkáztatni kell stb.
Nem a császár után nem marad normális esetben ronda nagy heg,nagyon szépen megcsinláják. Barátnőm egy éve esett át rajta konkrétan észrevehetetlen a császár nyoma.
Még csak március van, de megszavazzom nekem az év idiótája címet ebben a kategóriában.
Rettegsz, hogy többet nem fog fájni, ha megd.nak? :D
Mint írtam kb ugyanannyi az esélye ezeknek a dolgoknak császárral, mint természetes szülésnél. Csak még pluszban lesz egy nagy hasi műtéted, és ha nem fogsz ki olyan jó orvost, vagy nem rendelkezel olyan jó genetikával, mint a barátnőd, akkor ott lesz örök életedben a heg a hasadon.
Mint írtam a barátnőm egy felülést nem tud megcsinálni mióta császározták. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy tényleg megéri ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!