Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kistarcsai kórházban támogat...

A kistarcsai kórházban támogatják a gátvédelmet?

Figyelt kérdés

Ez csak egy kérdés a sok közül. Ott szeretnék majd szülni, ha eljön az ideje, de rengeteg kérdésem van, amire ti tudnátok lejobban válaszolni tapasztalatok alapján.

Előre is köszönöm!

2008. nov. 10. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:

A gátvédelemről nem tudok neked nyilatkozni, mert nekem elég nagyot vágtak, de kellett is.

Én már kétszer szültem ott, és ha valamiben tudok neked segíteni, nagyon szívesen válaszolok.

Van választott orvosod?

Írhatsz nekem privit, ha gondolod.

2008. nov. 10. 18:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Van is orvosom, meg nincs is. :) Dr. Cseh Erika magánrendelésére járok, de nem nála akarok szülni, hanem majd az ügyeletes orvosnál. Azt hallottam, ott minden orvos rendes. Azt nem tudom még, esetleg szülésznőt érdemes-e fogadni, vagy ők is mind segítőkészek.

Hogyan zajlik a szülés maga? Külön vajúdó van a káddal, labdával, stb., és külön a szülőszoba? Szülés után hogyan történnek a dolgok? Meddig lehet együtt lenni a babával, mit adnak a kórházban, stb.? Ilyen dolgok érdekelnének, hogy nagyjából képben legyek.

Neked volt orvosod?

2008. nov. 11. 09:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a kisfiamat 10 hónapja a Cseh doktornőnél szültem, csak jót tudok róla mondani! Nagyon rendes volt velem, és végig bíztatott, neki köszönhetem, hogy rendesen megtudtam szülni(az első gyerekem császáros volt, mert nem tágultam).

Én szülésznőt nem választottam, de aki akkor ott volt, az rendes volt, annak ellenére, hogy egyszerre hárman szültünk!

Nincs külön vajúdó, és szülőszoba. 5 különbözően berendezett szoba van, nagyon szépen meg van csinálva. Én ülhettem a kádba(kétszer is), nekem az nagyon jó volt.

Ha minden rendben van a babával, akkor utána ott lehet veletek, sajnos az én kisfiamat elvitték inkubátorba, és csak a szobába kaptam meg.

Pelenkát, és popsitörlőt vigyél, mert nem nagyon adnak, asszem csak popsikrémet. Pótlást sem adnak a babának, megvárják míg beindul a tejed. Sajnos nekem a csecsemős növérek nem voltak szimpatikusak, nem nagyon segítettek.

2008. nov. 11. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! A barátnőm is Cseh Erikánál szült. Nekem úgy rémlik, hogy hozzá járt terhesgondozásra (persze a magánrendelőjébe) és akkor a szülésért már nem kért külön pénzt. Ezt nem kérdezted meg?

A másik barátnőm is Kistarcsán szült, ügyeletesnél. Hát lehet, hogy rendesek ott a dokik, de neki spec. semmit nem segített a bennt lévő! Az egészet a szülésznő vezette le - mondjuk nagyon profin - nagyon támogatva a gátvédelmet! 1 db öltéssel megcsinálták! A csecsemősökről szintén nem sok jót mondott...

2008. nov. 11. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!