Dr. Varga Tamásról mi a véleményetek? (Pécs, Klinika) Szült nála vki?
Figyelt kérdés
Orvost keresek,akinél szülhetnék gátvédelemmel,aki normális,emberszámba vesz,éa nem csak a pénzre hajt.2010. júl. 3. 16:13
1/2 anonim válasza:
Szia én is pécsi vagyok. Tudok neked ajánlani egy nagyon jó orvost én 2 hét múlva vagyok kiírva, és ő a fogadott dokim. Nagyon-nagyon rendes és szerintem elfogadható áron van a vizsgálat nála. A gátvédelem az nem orvos függő, azt abban a pillanatban tudják eldönteni, hogy menni fog-e vagy sem. De ha menni fog akkor szerintem nincs olyan doki, aki vágna. Nem akatram ide kiírni az orvos nevét, meg a díjakat, ha gondolod és érdekel írj priviben.
2/2 anonim válasza:
első vagyok, ezt olvasd el, talán segít a választásban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!