Dr. Gőcze Péterről (Pécs) vélemények?
Szia!
Én 22 hetes vagyok, terhességem eleje óta járok hozzá. Profi a szakmájában, nagyon emberséges, szereti a szakmáját. Abszolút biztonságban érzem magam. Minden alkalommal van nála UH, 7,000Ft-ot fizetek minden alkalommal.
Köszönöm szépen a választ! Bevallom, nagyon régóta járok hozzá, de mások véleménye is érdekelne. Amúgy tökéletesen egyet értek, én is ugyanezt érzem vele kapcsolatban. :) Még egy kicsit a lelkünkkel is törődik. Kíváncsi lennék azok véleményére is akik szültek már nála!
Furcsa, hogy nem említik többen a kül. fórumokon, mindig csak ugyanazt a 3-4 nevet Pécsett. :(
21+1 hkm
Sehol semmi vélemény valóban... Nekem nem mondott semmit a szabadságáról, aug 16-ra vagyok kiírva. Csak amikor mondtam, hogy nála szeretnék szülni, annyit, hogy "rendben". :)
Amúgy nem hinném, hogy magunkra hagyna minket, főleg ha többen is vagyunk hasonló időpontban. Valaki mesélte, hogy vmi gondja volt (kismama) és a szabadsága alatt is bement a klinikára miatta.
Legközelebb szeretnék majd rákérdezni, de nem tudod véletlenül mennyire pártolja az alternatív szülést? Nem nagy dolgokra gondolok, csak mint gátvédelem, homeopátia...
Igen, és van még egy negatív kritika valamelyik nlc-s fórumon azt hiszem. Ismervén őt, egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy azt a mondatot letolásnak szánta...
Egy ismerős van aki nála szült, nekik úgy tűnt, meghagyja az irányítást a szülésznőnek, csak ha gond van akkor lép közbe, császár a legvégső esetben.
Kicsit körbekérdezek, és ha van valami újabb információm, írok majd privit! Semmi pénzért nem váltanék, de mégis jó lenne többet tudni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!