Kb.1 órája folyamatos tompa görcseim vannak, olyan mensi szerű és fáj a hüvelyem.36hetes vagyok, első babás. Mi lehet ez?
Szia!
Az utolsó 2-3 hétben már minden megeshet. Lehet, hogy már a szülés jelei, de lehet, hogy csak jósló fájások. Igazából ezt akkor tudod meg, ha megvizsgálnak holnap.
Én a 37. héten jártam úgy, hogy elkezdett fájni a hátam. Először nem tulajdonítottam semmi jelentőséget neki, reggel még voltam CTG-n, utána 3 órával kezdett fájni. Aztán délután már annyira fájt, hogy sírva fakadtam. Nagy könyörgések árán felhívtam a dokimat, aki azt mondta, hogy menjek be minél előbb a kórházba. Aznap nem szültem meg, mert fájdalomcsillapítót kaptam, de 3 napig bent tartottak, és a vérvétel eredményem valami gyulladást mutatott, így a harmadik nap úgy döntöttek, hogy megcsászároznak a baba és az én érdekemben.
Szóval tényleg minden megeshet, fel kell készülni lelkileg, gyűjts erőt, és ha esetleg elmúlnak a görcsök, akkor pihenj-pihenj-pihenj, mert utána már úgysem fogsz tudni. :)
Könnyű szülést, és egészséges, szép babát kívánok!
2 hónapos kisfiú anyukája
Szia!
Ezek szerintem is jósló fájások lesznek, amik majd még erősödnek is. Én 36 hetesen mentem be velük a szülészetre, ahol végül nem szültem, azóta viszont napi 1-2-szer érzem csak azokat. Azt érzem, hogy még túlhordásban is leszek:D
Ha nem rendszeres, akkor csak jósló:-)
Aggódni nem kell semmiképp:-)
Ha fáj, ülj egy kád kellemes meleg vízbe, ha elmúlik, csak jósló. Ha nem, akkor hívd a dokid:-)
Bár látom tegnap esti a kérdés, mostanra talán meg is oldódott:-)
Azt mondják,a folymatos fájás nem fájás, csak jósló. Nekem is szokott lenni, elég sűrűn. de azt mondják, az igaziról tudni fogod, hogy ő az igazi. :)
Könnyű szülést és jó egészséget kívánok!
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!