Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a Péterfy Sándor...

Milyen a Péterfy Sándor Terhesgondozója / Szülészete?

Figyelt kérdés

Fontolgatom, hogy ott szülök, és oda szeretnék járni terhesgondozásra is, ahol szülni fogok.

Köszi a válaszokat előre is!

7 hetes kismama.

2010. júl. 2. 13:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a választ. Ma felhívtam őket, de sajnos azt mondták, hogy ha nem vagyok 7. kerületi (én 13-ban lakom, ide vagyok bejelentkezve), akkor nem járhatok oda terhesgondozásra. Ezt nem értem, mert amiket eedig olvastam, abból az derült ki, hogy igen... :(

2010. júl. 5. 10:21
 12/12 Grófné Melinda válasza:

Szia!

Nekem ajánlották a Péterfy Sándor kórházat, mert elég "problémás" kismami vagyok, első babát várjuk, és mindent a párommal akarunk csinálni, a vajúdástól kezdve. Állítólag ebben a korházban lehet is együtt vajúdni, és van kórtermi látogatás, ami nekünk nagyon fontos, hogy szülés után is együtt lehessünk a férjemmel. De én sem vagyok kerületi lakos, én úgy tudom, ha dokit fogadok, akkor szülhetek ott. Amúgy úgy tudom, ha fogadok dokit abban a korházban ahova menni szeretnék, akkor bárhol szülhetek.

Könnyü szülést neked :)

30hetes kismami

2010. júl. 7. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!