Milyen a Péterfy Sándor Terhesgondozója / Szülészete?
Fontolgatom, hogy ott szülök, és oda szeretnék járni terhesgondozásra is, ahol szülni fogok.
Köszi a válaszokat előre is!
7 hetes kismama.
Szia! Októberben fogok ott szülni! Én is érdeklődtem már itt hogy hogy működnek ott a dolgok. Egyszer kétszer már voltam bent a kórházba, ultrahangon. Sajna amit megfigyeltem a wc k nagyon durván kicsik. Az ultrahangon nagyon kedvesek aranyosak, kérdezel nagyon kedvesen eligazitanak és tanácsot adnak. Most fogok majd a héten 4 d re menni és elmennék "nyiltnapra" is, hogy megnézzem milyen a szülőszoba milyen mondjuk egy alapitványi szoba...stb.
Be linkelem neked az én akkori kérdéseim hátha segit majd.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Amugy nem sokan vannak itt akik ott szülnek. Sajna...:(
25 hetes km
sziasztok,
Én ott fogok szülni, pár hét múlva :)
Nekem fogadott dokim van ott, de a kötelező genetikai uh-kat a kórházi szonográfus csinálja, mindent kedvesen elmondanak amit kérdezel.
Voltam nyílt napon, ott elmondták mi kell a babának és mamának a kórházba, hogy zajlik a szülés ott, stb.
Ha van kérdeésetek, kérdezzetek, mert nem tuzdom mi az amit tudtok és mi az amit írjak :)
36 hetes kismama
Sziasztok!
Ezek a nyílt napok mikor vannak, hogy lehet rájuk jelentkezni? Nem találtam infót róluk, de ez biztos az én bénaságom, viszont nagyon érdekelne egy ilyen. Köszi!
Első vagyok. Szerintem ha mész terhesgondozásra ott meg fogják tudni neked mondani hogy mikor van nyilt nap!
Én ugy gondolom ez a kórházi terhes gondozás, olyan mint az SZTK s nőgyógy rendelés. Szóval szerintem nem fognak rád tuszkolni orvost, ha te nem akarsz. De ugy gondolom hogy érdemes egy állandó orvos. Akit persze nem fizetsz de hozzá jársz mindig.
Kedves második. Ki a dokid? MEg vagy vele elégedve?
Jahh és nem kell fizetni, ha nem fogadott a doki:)
Ha megkérdezi esetleg hogy akarod e hogy ő vezesse le a szülést, és te akkor nem akarsz fogadott dokit a válasz egyértelműen nem:)!
sziasztok,
2. vagyok
ezen az oldalon írnak a szülésfelkészítő tanfolyamról:
Minden hónap első keddje, 17.30-tól.
Fogadni csak akkor kell dokit / szülésznőt, ha szeretnél, egyébként ingyenes a terhesgondozás, legalábbis én így tudom :)
Az orvosom Kia doktor, nagyon profi és nagyon kedves, alapos, nagyon szeretünk hozzá járni :)
Havonta kell hozzá mennünk a terhesség elejétől a havi kontrollra, és ő mindig elmondja hogy az altuális kötelező vizsgáltokrta kihez és mikor menjek, mert sok vizsgálatot, vérvételt nem a magánjában hanem a kórházban csinlnak.
Én maximálisan megbízom benne szóval jó döntés volt őt választani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!