Minden szülő anyuka kap, beöntést, katétert?
Valójában azért ajánlják a beöntés szülést megelőzően, mert a gyakornokokkal végeztetik el. Ez kiváló lehetőség úgymond "éles bevetés" közben megfigyelni a rátermettséget a gyakorlott orvosoknak.
A katéter felhelyezésének egészségügyi indokai vannak, de szintén gyakornokok végzik.
Ezekben a kiszolgáltatott helyzetekben valójában nem indokolt belegyező nyilatkozatot kitöltetni az érintettel, és jellemzően nem is tudatják, hogy nem képzett szakember végzi el a műveletet.
12.-nek.
Baromságokat írsz!
Branült, katétert nőknek, és beöntést, ÁPOLÓ, önállóan is csinálhat! Szülésznő pláne, nem kell doki, de még orvos egyetemista sem!
Beöntést kértem, de nem kaptam -mondván ma már nem szokás...
A terhesség végére már annyira nyomott valamit a babám, hogy alig tudtam megindítani a vizeletemet; fekve -nem kelhettem fel, mert az nst folyamatosan rajtam volt-, meg egyáltalán nem ment, így végig csapolni kellett a vajúdás során.
Amikor kiderült, hogy császár kell, akkor katétert kaptam, beöntést akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!