Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák leírnátok nekem, hogy...

Anyukák leírnátok nekem, hogy milyen volt a szülés első gyerekkel? 37hetes km

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 13:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én rövid leszek:) 13 órakor bementünk mert fájt a derekam, és 15,10 kor már a mellkasomon sírt a kislányom:), és azt sem tudtam hogy már szülni fogok, mert még csak 37 hetes voltam:).
2010. júl. 2. 06:58
 12/12 anonim ***** válasza:
A 42. héten már bőrönddel mentem be a kórházba, mondták, hogy bármi van, nem engednek haza. Addigra kitágultam 1 ujjnyira, így burkot repesztett az orvos, ez volt este 7-kor. Kaptam oxitocint, és 10 óra körül kezdődtek a fájások. Az első fájásom kb. fél órás volt, utána se volt egy-két perc szünetnél több. Nekem nem voltak 3 meg 2 perces fájásaim, csak egy nagy fájás volt az egész. Végig hánytam, és ment a hasam. 2 körül kaptam edát, amit a szülésznő ajánlott fel, mert nagyon lassan tágultam. Reggel hatig így nyugi volt. Amikor teljesen kitágultam, megszüntették az érzéstelenítést, újra hánytál stb. Már jött egy-egy tolófájás, de még mindig fröcsögött a magzatvíz, nem illeszkedett a baba feje, nem tudtam kitolni. Így vittek császározni. Az érzéstelenítő nem hatott, így el kellett altatni. Reggel fél 9-re lett meg a kislányom. A legrosszabb az volt, hogy csak délután 5 óra körül tudtam először a kezembe venni, mert addigra tértem rendesen magamhoz, hogy mozogni is tudjak. Ha lesz még egy babám, remélem az könnyebb szülés lesz.
2010. júl. 2. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!